Win een kraambox van Kraamkado.nl!

Ben je zwanger, of ken je iemand die zwanger is? Ben je pas bevallen, of ken je iemand met een pasgeboren baby? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt namelijk een kraambox van Kraamkado.nl winnen! Vandaag vertel ik je wat meer over deze webshop en ik leg uit hoe je kans maakt op deze leuke kraambox.

Kraambox van Kraamkado.nl

Kraamkado.nl heeft verschillende kraamboxen. Voor jongens, meisjes, of een unisex box. Er zijn er echt een heleboel, in verschillende prijscategorieën. In de kraamboxen zitten dingen als rompertjes, knuffeltjes, verzorgingsproducten en slabbetjes. Maar de inhoud verschilt natuurlijk per box!

Zelf samenstellen

surprise

Zijn de standaard kraamboxen niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je er ook zelf eentje samenstellen. Je hebt dan keuze uit meer dan 150 producten om erin te doen, dus dan vindt je zeker iets waar je van houdt.

Little Sailor kraambox

kraambox

De box die ik mag weggeven is de Little Sailor kraambox. Een unisex box, dus hij is voor iedere zwangere of pas bevallen vrouw perfect! Dat maakt het wel echt een perfect kraamcadeau.

De inhoud

kraamcadeau

In deze box zit het volgende:

 • Happy Horse Bear Bella no. 2 27 cm
 • Oli & Carol Origami boot
 • Naïf milde badolie 100 ml
 • Mint badjas 0-12 maanden
 • Mint spuugdoek
 • Johnny Doodle Fudge & Brownie chocolade reep 180gr
 • Kaart van Eef Lillemor

Winnen!

Eén van jullie wint deze leuke kraambox. Om deze te winnen doe je het volgende:

 • Je laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet.
 • Je liket en/of reageert op dit Facebookbericht.
 • En ik zou het leuk vinden als je de Facebookpagina van Voormamasdoormamas.nl liket. Dit zorgt voor een extra winkans.

Deze winactie duurt een week. Daarna neem ik contact op met de winnaar, vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen!

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met Kraamkado.nl.

40 reacties

 1. Ik ben zelf nog maar net bevallen en heb nog 2 vriendinnen die elk moment mama kunnen worden. Meer dan opties genoeg dus voor zo’n leuk cadeau ?

 2. Ik doe graag mee voor mij zelf! Ik ben mama van een 7 maanden engeltje en Ik ben weer zwanger 6/7/2018 uitgerekend. Geslacht weet ik nog niet!!
  Hard duimen!!

 3. Heel graag maak ik een kans :D! Ben nu 37 weken in blijde verwachting en ons kleine mannetje kan nu ieder moment geboren worden.. Van zo’n gaaf pakket zou ik heel erg blij worden!!

 4. Wauw super leuk!! Zelf zwanger van een babyboy ? maar mn schoonzusje is zwanger van haar 1e kindje dus zou haar ook heel blij kunnen maken met dit leuke pakket?

 5. Wat leuk! Helemaal de kleuren van het kamertje van het zoontje van mijn zusje, we verwachten hem ieder moment; uitgerekend 4 december a.s., maar laten we eerlijk zijn, we kunnen bijna niet meer wachten!! 🙂

 6. Wat een leuk pakket hier maken we graag kans op. Dochter is nu 8 weken oud en een badjas hebben we nog niet super handig 🙂 leuke knuffel en wat grappig dat bootje. Chocolade kunnen we aan papa geven verwennen we die ook meteen 🙂 naif ben ik wel eens benieuwd naar dit ken ik nog niet wel van gehoord.

 7. Geweldig! Vrijdag ben ik 37 weken zwanger van ons kleine jongetje en een kraampakket is altijd leuk om te krijgen! Die badjasjes vind ik ook erg leuk, als ik niet win dan komt die vast alsnog wel in huis. 🙂

 8. Ah wat een leuke doos….ik doe niet voor mezelf mee want mijn baby 😉 wordt al bijna 3. Maar wil graag meedoen om deze box als verrassing voor mijn lieve vriendinnetje te winnen. Die heeft hem meer dan verdiend want eigenlijk zou ze nog moeten genieten van haar zwangerschap maar haar kindje is met 32 weken geboren dus een mega drukke tijd met ziekenhuis is net achter de rug en zijn ze net thuis incl alle zorgen dus met deze box wordt ze even verwend en kan ze ook haar kleine meisje echt even verwennen

 9. Ik doe heel graag mee. Mijn schoonzus is in februari uitgeteld van hun eerste meisje. een mooie bijzondere zwangerschap maar ook soms een confronterende omdat ze vorig jaar hun oudste zoontje aan kanker verloren zijn. alle babyspullen waren toen al weggegeven dus ze hebben nog veel nodig. Ik volg en like via fb en doe graag voor haar mee.

 10. Natuurlijk doe ik mee om dit leuke kraamcadeau te winnen! In januari verwachten wij ons eerste kindje en het geslacht is nog onbekend. Daarom ben ik ook heel blij met alle unisex cadeautjes die er tegenwoordig zijn 🙂

 11. Wat leuk een vriendinnetje van mij is bezig om zwanger te worden! Het zou leuk zijn om dit aan haar te geven als ze zwanger is.

  Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en heb op het bericht gereageerd en heb het een like gegeven.

 12. Ik zou heel leuk vinden nu mijn baby (jongetje) in Nederland wordt geboren, hem met Nederlandse producten te kunnen verzorgen. Nazret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.