slinger

Win een gepersonaliseerde slinger!

Volgende maand wordt Lenn alweer 1 jaar. Daarom mocht ik voor hem en voor Nomi een gepersonaliseerde naamslinger uitzoeken van Slingershop.nl. Op deze site kun je de slinger helemaal naar je eigen smaak maken. Je kunt zelf de tekst kiezen, er zijn veel verschillende kleurencombinaties mogelijk en je kunt ook leuke figuurtjes toevoegen. En leuk voor jullie; één van jullie wint een gepersonaliseerde slinger!

Gepersonaliseerde slinger voor een verjaardag

slinger naam

Op 22 juli wordt Lenn 1 en dan is zo’n slinger met zijn eigen naam natuurlijk hartstikke leuk. Ik twijfelde even tussen een ‘Hoera Lenn is 1 jaar’ slinger, of een ‘Hoera Lenn is jarig’ slinger. Ik koos voor het laatste, zodat we hem komende jaren ook weer kunnen gebruiken. Ik ging voor lekker jongensachtige kleuren; lichtblauw en helderblauw. Ik hou van sterretjes, dus die mochten ook niet ontbreken bij de slinger.

verjaardagsslinger

Bij de slinger voor Nomi ging ik voor 3 kleuren; lichtroze, donkerroze en paars. En natuurlijk weer met sterretjes haha. Het duurt nog even voordat we deze op kunnen hangen, want Nomi is in november pas jarig. Maar ik vind hem heel leuk geworden en ik heb stiekem nu al wel zin om te slingers op te kunnen hangen.

Winnen!

Eén van jullie mag zelf een slinger samenstellen en deze wordt kosteloos naar je opgestuurd. Je kunt net als ik voor een verjaardagsslinger voor je kind gaan, maar je kunt natuurlijk ook voor iets anders kiezen. Een geboorteslinger, of een andere slinger met een leuke tekst.. De keuze is aan jou!

Om kans te maken op deze slinger reageer je hieronder en vertel je wat voor slinger je zou willen winnen. Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je de Facebookpagina van Voor Mama’s, Door Mama’s liket, en het bericht over deze winactie ook een duimpje omhoog of een hartje geeft.

Je kunt meedoen tot en met 22 juni, daarna neem ik contact op met de winnaar.

35 reacties

 1. Ooowwwww, super leuke winactie!!
  Ik doe graag mee voor een “hoera⭐️Tess⭐️Is⭐️Jarig! ” slinger?

 2. Wat leuk! Ik zou graag een verjaardagsslinger voor mijn dochter willen, ook zij is pas in november jarig. Denk dat ik voor dezelfde tekst en ongeveer dezelfde kleuren ga. Tussen de woorden zou ik hartjes en ballonnetjes doen.

 3. Leuke winactie! Ik zou voor ‘Het is feest tralala’ gaan, in zwart en wit (lekker feestelijk, i know haha) wel met ballonnetjes erbij! Veel plezier met aftellen naar de eerste verjaardag, toch best een ding he.

 4. Leuk!! Ik zou voor een verjaardagsslinger gaan. Voor Fenna haar eerste verjaardag. Zou wel erg leuk zijn om een persoonlijke slinger erbij te hangen 🙂

 5. Wat een Kei leuke actie! Chaima zou dit geweldig vinden op haar verjaardag in Julie de kleuren van jou meisje haar slinger zouden mooi passen jij de ballonnen en hoedjes voor op haar feestje. Toffe actie!

 6. Ik zou gaan voor een verjaardagsslinger in vrolijke kleuren voor mijn zoontje; ook hij houdt van veel kleur en vrolijkheid!

 7. “Er zijn er 2 jarig!”
  Want ons gezinnetje van 4 heeft maar liefst 2 dubbele verjaardagen 😀
  En wij zouden dan ook voor sterren gaan 😉
  Super leuk!

 8. Wat een leuke winactie! En wat een leuke webshop ook. Ik heb die slingers wel eens gezien, maar wist helemaal niet dat er ook een aparte website voor was. Zou super leuk zijn als ik deze prijs mocht winnen!

 9. Ooh wat leuk! Daley is bijna jarig dus natuurlijk ga ik daarvoor. Uiteraard heel handig zonder leeftijd zodat ik er jarenlang bij zijn verjaardag plezier van heb! Hoera Daley is jarig is dan erg leuk om voor het raam te hangen zodat hij binnen en buiten zichtbaar is.. Vanaf buiten moeten ze dan wel even andersom lezen maar ach 😉 ! Ik vind het leuk!! Ik ga jullie ook meteen een like geven, leuk om te volgen!

 10. Oh dat is geweldig. Een slinger met hoera jarig zou ik dan willen laten maken in mooie jongenskleuren. Stoer, zodat hij de komende jaren gebruikt kan worden.

 11. Wat een toffe slinger! Elk kind wordt blij bij het zien van zo een slinger op zijn/haar verjaardag. Mijn zoontje wordt dit jaar alweer 2 jaar, en ik gun hem zo een mooie slinger op zijn verjaardag. Facebook heb ik helaas niet, maar ik word blij van je blog en kom hier meerdere malen per week op ‘bezoek’ hopelijk is dat genoeg om een kansje te maken. Ga zo door! Je schrijft erg leuk en herkenbaar. Liefs Carmen

 12. Ik zou graag een slinger laten maken voor het pasgeboren dochtertje van mijn beste vriendin, met de tekst: ‘Welkom op deze wereld, Sanne!’ Aaaaw!!!

 13. Wow, wat leuk. Ik zou ook een Hoera, Eliza is jarig met sterretjes en/of hartjes kiezen. En aangezien we op het moment helemaal dol zijn op rainbow unicorns zou ik dus de letters in de kleuren van de regenboog doen in regenboog volgorde. Ik zag wel dat het wel wat werk is maar je hoeft het gelukkig maar 1 keer te doen?

 14. Superleuk! ik zou ook gaan voor Hoera Gijs is jarig maar dan met de licht en donkergroen en met ballonnetjes ertussen ipv sterretjes.

 15. Super leuke actie.
  Ik zou gaan voor de kleurtjes rood en goud omdat mijn meisje met kerst jarig is.
  In de kerstboom kan dan mooi deze slinger hangen.

 16. Leuke actie.
  Mijn meisje is met kerst jarig.
  Dus een slinger met rood en goud zou geweldig zijn.
  Kan hij mooi in de kerstboom.

 17. Helemaal superleuk & vrolijk! 😀 Beide kids zijn jarig in juli, 18 en 24 juli… & ikzelf 23 juli…. Dus zal helemaal leuk en gezellig zijn dan zo’n leuke slinger te mogen neer hangen!
  wij doen mee
  Groetje Ilsiee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.