puzzel eigen foto

Cadeautip: gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus

De Sinterklaastijd is begonnen en jullie zijn vast ook druk bezig met het zoeken van leuke cadeautjes voor in de schoen en voor pakjesavond. En dat kan best lastig zijn! Daarom heb ik vandaag een tip voor jullie; gepersonaliseerde Sinterklaascadeaus. Er is van alles te bestellen met persoonlijke foto’s en persoonlijke teksten, en dat zijn natuurlijk hele leuke Sinterklaascadeaus!

Een site waar je hele leuke gepersonaliseerde cadeaus kunt bestellen, is Smartphoto.nl. De cadeaus die je hieronder ziet, komen allemaal van deze site.

Een boekje met je kind in de hoofdrol

smartphoto

Gepersonaliseerde boekjes zijn een ontzettend leuk cadeau voor kinderen. Je kind heeft de hoofdrol in het boekje. In het boekje zie je een foto van je kind en zijn of haar naam wordt gebruikt. Deze boekjes zijn in twee verschillende formaten te bestellen en je hebt keuze uit drie verschillende verhalen.

Bordje met foto

bordje met naam

Een lekker praktisch, maar toch ook een heel leuk cadeau; dit bordje met foto. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een verjaardags- of kerstbordje!

Knuffeltje met foto

knuffeltje met foto

Bijna alle kinderen vinden knuffels leuk, dus dat is een cadeau dat altijd in de smaak zal vallen. Je kunt kiezen uit een giraf, schaap, aap of een koe en op het t-shirt van het dier kun je een foto laten drukken.

Persoonlijk memospel

memospel eigen foto's

Spelletjes zijn ook altijd erg leuke cadeautjes. Wat denk je bijvoorbeeld van dit memospel met je eigen foto’s? Dit spel bestaat uit 30 kaartjes met 15 verschillende foto’s en is gemaakt van stevig karton. Erg leuk voor peuters en ook voor wat grotere kinderen!

Etui met foto en eigen tekst

etui met foto

Dan nog even een nuttig cadeau; een etui. Deze kan natuurlijk gebruikt worden voor pennen en potloden, maar je kunt hem ook gebruiken om je (zonne)bril of make-up in op te bergen!

Puzzel met foto

puzzel eigen foto

En last but not least… een puzzel met een eigen foto erop! Deze kinderpuzzel heeft 30 stukjes en voor kinderen is het natuurlijk ontzettend leuk om zichzelf op een puzzel te zien staan!

Welk cadeau is jouw favoriet?

vmdm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.