picknickset

Cadeautip: Vtech Speelpret Picknickset

Het mag buiten dan koud en nat zijn, maar dat hoeft je er niet van te weerhouden om lekker te picknicken! Oké, nu eventjes niet buiten. Maar met deze leuke Speelpret Picknickset van Vtech kun je heerlijk binnen picknicken deze winter.

Vtech Speelpret Picknickset

speelpret picknickset

Met deze picknickset kun je niet alleen leuk spelen, je leert er ook nog eens van alles van! Je maakt kennis met vormen, kleuren, etenswaren en tegenstellingen. De picknickset heeft meer dan 30 vrolijke reacties om naar de luisteren! Verder stimuleert de Speelpret Picknickset het spelen van rollenspellen.

Wat zit erin?

sinterklaascadeau

Bij de Speelpret Picknickset zitten natuurlijk ook leuke spulletjes voor bij de picknick. Bekertjes, bordjes, vorkjes, een picknickkleed en natuurlijk etenswaren. Een lekker stuk watermeloen, broodjes en crackers bijvoorbeeld. Alles om je picknick helemaal compleet te maken!

Leerzaam

cadeau

De picknickset is erg leerzaam. Er wordt aandacht besteed aan de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars en de vormen driehoek, vierkant en cirkel komen aan bod. Daardoor ben je niet alleen leuk aan het spelen, maar je leert er ook nog eens van alles van!

Alle kenmerken op een rij

  • Speelset met een zingende picknickmand
  • Twee speelstanden: speel met de interactieve mand of speel een picknick na
  • Met 13 accessoires: 1 kleed, 2 borden, 2 vorken, 6 etenswaren en 2 bekers
  • Speelt liedjes en vragen af over vormen, kleuren en etenswaren
  • Met 15 melodieën en 4 gezongen liedjes
  • Regelbaar volume
  • Schakelt automatisch uit als je kind er niet mee speelt
  • Stevig en duurzaam design
  • Werkt op 3 AA-batterijen (inclusief)

vtech

Mijn mening

Wat een leuke picknickset is dit zeg! Volgens mij houden bijna alle kinderen van picknicken, en met deze set kunnen ze er heerlijk mee spelen. Je kunt er samen mee spelen, want er zitten genoeg spulletjes bij voor twee kinderen. Maar doordat de picknickset zo interactief is, kun je er ook lekker in je eentje mee spelen. Of ga lekker picknicken met je pop of knuffel! Er staat dat het geschikt is voor kinderen tussen de 1 en 4 jaar, maar ik denk persoonlijk dat iets oudere kinderen het ook nog hartstikke leuk vinden. Ik vind het een perfect cadeau voor pakjesavond!

De Vtech Speelpret Picknickset is onder andere verkrijgbaar bij Wehkamp en daar kost hij € 24,99.

Deze picknickset heb ik gekregen en dit artikel bevat een affiliatielink.

7 reacties

  1. Ik denk de hele tijd: zou zo uit Dora kunnen komen. Zeker omdat het kan zingen. Het lijkt me wel iets echt tof voor nu tijdens die wintermaanden een binnen picknick te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.