vtech

Cadeautip: Toet Toet Mickey’s treinstation van VTech

Nu de feestdagen eraan komen dacht ik, laat ik jullie weer eens een cadeautip geven. Want het is tenslotte best moeilijk om te bedenken wat je aan je kind moet geven! Vandaag review ik Mickey’s Treinstation, uit de Toet Toet lijn van VTech! En, spoiler, het is echt super leuk speelgoed!

Toet Toet Mickey’s treinstation

Koppel de wagon achter de trein en ga met Mickey op avontuur! Speel met de verschillende beweegbare onderdelen en luister naar de vrolijke reacties van Mickey. Verbind het treinstation met andere speelsets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speelplezier. De trein staat klaar, stap maar in en rijden maar!

mickey's treinstation

– Allemaal instappen! Maak je klaar voor een gezellig treinritje!
– Het bewegen van de slagbomen en de vlag, het koppelen van de wagon aan de trein en het drukken op de hoed van Goofy bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden
– De vrolijke stem van Mickey, de grappige geluiden en de mogelijkheid om de wegdelen en speelsets (apart verkrijgbaar) in verschillende combinaties met elkaar te verbinden, prikkelt de fantasie en moedigt aan tot het spelen van rollenspellen
– Beweeg Toet Toet Auto’s over de 4 Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties
– Maak creatieve combinaties en verbind het treinstation met andere (Disney) Toet Toet Auto’s speelsets (apart verkrijgbaar)
– Inclusief Mickey Mouse Trein:
– Bevat 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en vele grappige zinnen en geluiden
– Met de originele stem van Mickey
– Stevig en duurzaam design
– Automatische uitschakeling

Onze mening

cadeau 2 jaar

Lenn is 2 jaar en hij is gek op alle voertuigen. Voor zijn tweede verjaardag kreeg hij de Stuntshow van Toet Toet en daar is hij helemaal gelukkig mee. Daarom had ik een tijdje geleden al op zijn verlanglijstje geschreven dat hij wel iets van Toet Toet wilde hebben. En toen kwam de postbode Mickey’s Treinstation brengen!

toet toet mickey's treinstation

Samen pakten we het uit en we hebben het in elkaar gezet. Lenn was meteen enthousiast! Terwijl ik nog aan het uitpakken was, reed Lenn al door de kamer met Mickey’s trein. Toen we alles in elkaar hadden gezet, kon het spelen beginnen. Vanaf de eerste minuut was het een groot succes, Lenn vindt het zo leuk om ermee te spelen! We hebben de set nu een tijdje in huis en er wordt heel veel mee gespeeld. Ook door Nomi, die bijna 4 is. Over het algemeen is ze meer van het typische meisjesspeelgoed, maar dit valt ook bij haar goed in de smaak.

Allemaal instappen! Tjoeketjoeke!

Voor Lenn is het nog wel een uitdaging om de baan in elkaar te zetten, maar uiteindelijk lukt het wel. En hij vindt het hartstikke leuk om te doen. Nomi heeft hem binnen een paar minuten in elkaar zitten en daardoor is zij er iets sneller mee uitgespeeld. Maar ook zij kan zich er een tijdje mee vermaken.

Aanrader!

Wat ons betreft is dit een absolute aanrader! Volgens VTech is Mickey’s Treinstation geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Een kind van 1 zal wel wat hulp nodig hebben met het in elkaar zetten, maar daarna zal het hartstikke leuk zijn. Voor oudere kinderen is het in elkaar zetten wat makkelijker, maar voor hen is het juist weer heel leuk om het te combineren met andere Toet Toet sets en er dan lekker mee te bouwen.

Mickey’s Treinstation is onder andere te koop via Bol.com en kost € 39,95. Minnie met haar autootje is te koop voor € 10,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.