cadeautip

Cadeautip: unieke houten producten van Creative Use of Technology

Ik heb jullie al een paar cadeautips gegeven voor kinderen, maar vandaag heb ik iets voor jullie dat vooral erg leuk is voor volwassenen. Creative Use of Technology is een bedrijf dat unieke houten producten maakt, en vandaag laat ik jullie een paar items uit hun collectie zien.

De producten

do more of what makes you happy

In de webshops vind je bijvoorbeeld telefoonhoesjes, lampen, horloges die je kunt personaliseren, onderzetters, klokken, sieraden, woonaccessoires en wanddecoraties. Uit de laatste categorie koos ik een quote uit, namelijk ‘Do more of what makes you happy’. Ik vind het een hele mooie quote, die ik graag in mijn huis wilde hebben.

Deze quote bestaat uit één geheel en hij is met een lasersnijder gesneden uit hout. De randen zijn zwart geworden door het snijproces, wat zorgt voor een leuk contrast. Ik koos voor het kleine formaat (30 x 18 x 0,6cm) maar je kunt ook voor een groot formaat gaan van 78 x 47 x 0,9 cm.

Houten cactussen en bloemen

Vergeet jij je bloemen en planten (net als ik) vaak water te geven, en drogen ze uit? Dan zijn deze cactussen en bloemen perfect, ze blijven namelijk altijd mooi! Ze worden met de laser gesneden uit berkenhout en ik vind ze ontzettend gaaf staan!

Notitieboekje

notitieboekje

Zelf ben ik gek op notitieboekjes, dus daar wilde ik er ook graag eentje van hebben. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en ik ging voor de ‘cloud’. Het boekje bestaat uit circa 85 blanco pagina’s van een zware kwaliteit gerecycled papier. De kaft is afgewerkt met canvas. Het boekje is 16 x 11 x 2,5 cm.

Sieraden

houten sieraden

Toen ik las dat deze webshop ook sieraden verkoopt, was ik meteen heel nieuwsgierig. Houten sieraden zijn net even anders dan anders, en ik vind ze ontzettend leuk!

Constellatie

constellatie

Creative Use of Technology heeft van alle 12 sterrenbeelden de vorm van hun constellatie in hout uitgesneden. Als deze tegen het licht houdt, zie je hun verschijningsvorm aan de nachtelijke hemel. Gaaf, toch? Ik bestelde mijn eigen sterrenbeeld; steenbok. De hanger is gemaakt van eikenhout en hij hangt aan een fijne gun-metal nikkelvrije bolletjesketting.

Lasercats

 

Degenen die mij al langer volgen weten misschien wel dat ik gek ben op katten. Deze katten zijn ook weer gemaakt met de lasersnijder, en Creative Use of Technology heeft een hele kattenfamilie in zijn collectie. Ze hebben allemaal een eigen naam, dit is Tonga.

Houten oorknopjes

houten oorbellen

Deze oorbelletjes vind ik zo schattig! Naast vogeltjes kun je bijvoorbeeld ook gaan voor ijsjes of driehoekjes. Ook goed om te weten; de oorpinnetjes en stoppertjes zijn gemaakt van nikkelvrij materiaal.

Al deze items vind je op Creativeusoftechnology.com!

 

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.