november

Best gelezen artikelen van november

Het is de eerste van de maand, en dat betekent dat het tijd is om eens even terug te blikken op de afgelopen maand. Een maand waarin er weer wat meer artikelen online zijn gekomen, de bezoekersaantallen wat zijn gestegen en waarin we twee nieuwe gastbloggers mochten verwelkomen!

November op Voormamasdoormamas.nl

Ik ben dus erg enthousiast over de afgelopen maand. Het was de eerste maand waarin deze blog officieel een bedrijf is. Voormamasdoormamas.nl valt onder MadebyMalou, mijn andere blog. En dat het nu een bedrijfje is, motiveert toch wel een beetje om er wat meer uren in te steken. Niet dat deze blog nou zo winstgevend is hoor, maar het is meer een gevoel denk ik.

De best gelezen artikelen van november

Deze 10 artikelen werden het best gelezen:

  1. De geboorte van Lexxi en Nikki
  2. Het leven is zo mooi, en zo oneerlijk
  3. Even voorstellen; gastblogger Annemieke
  4. Waarom het helemaal niet nodig is om je kind iedere dag in bad te doen
  5. De geboorte van Sem
  6. Leuk uitje in de kerstperiode; Intratuin!
  7. Mijn zwangerschap
  8. Het ‘als het maar gezond is’ cliché
  9. Leuke cadeautjes voor een derde verjaardag
  10. DIY; Zwitsal geurzakjes

Bevallingsverhalen blijken het dus weer erg goed te doen! Ze zijn een tijdlang niet online gekomen, omdat ik helaas geen nieuwe verhalen binnenkreeg. Nu kreeg ik er twee binnen, en er komt er binnenkort weer eentje online. En als jij je bevallingsverhaal met ons wil delen, ontvang ik heel graag een mailtje van je!

Nieuwe gastbloggers

Deze maand zijn twee mama’s ons bloggersteam komen versterken; Ilona en Annemieke. Ilona gaat onder andere bloggen over haar postnatale depressie, en Annemieke neemt ons mee in haar IVF traject!

Dat was wat ik jullie wilde vertellen over de afgelopen maand. Er staan alweer een paar nieuwe artikelen klaar voor deze maand, hopelijk gaan jullie die met veel plezier lezen.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.