november

De best gelezen artikelen van november

Hallo december, de mooie maand vol met gezelligheid en cadeautjes. Misschien vier je vandaag al wel pakjesavond en ben je al helemaal in de decemberstemming. Vandaag blikken we in dit artikel nog even terug op november. Ik vertel je wat de best gelezen artikelen zijn en wat er nog meer nieuw is op Voormamasdoormamas.nl!

De meest gelezen artikelen van november

  1. Worden dit de populairste babynamen van 2019?
  2. Draag maar raak
  3. Nederland recyclet massaal Sinterklaascadeaus
  4. Je laten vaccineren tegen kinkhoest tijdens de zwangerschap; de voors en tegens
  5. 6 maanden zwanger
  6. De leukste jurkjes voor peuters
  7. De couveusetijd van Christiaan
  8. Onderzoek; 8 op de 10 vrouwen vindt de bevalling meevallen
  9. De leukste geboortekaartjes voor meisjes
  10. Cadeautip: Toet Toet Mickey’s Treinstation

Grappig feitje; deze artikelen waarin ik vertel welke artikelen het beste worden gelezen, worden juist nooit erg goed gelezen. Er zijn wel mensen die het trouw iedere maand lezen en daarom blijf ik ze gewoon online zetten hoor. Ik vind het zelf namelijk ook erg leuk om te zien welke artikelen goed zijn gelezen, en welke jullie niet zo interessant vonden.

Weer twee nieuwe gastbloggers!

Deze maand konden jullie kennis maken met twee nieuwe gastbloggers; Esma en Kathy. Zij komen ons bloggersteam versterken en binnenkort kunnen jullie meer van ze lezen. Mocht je het ook leuk vinden om voor ons te komen gastbloggen of om eenmalig een artikel voor ons te schrijven, dan mag je altijd een mailtje sturen naar malou@voormamasdoormamas.nl. Ik word namelijk altijd heel blij van jullie artikelen!

De decembermaand

De drukke, maar gezellige decembermaand is begonnen. De tijd van Sinterklaas en kerst, en het duurt ook niet lang meer totdat de kerstvakantie begint. Voormamasdoormamas.nl zal voorlopig gewoon zo doorgaan als anders, als we zelf tenminste genoeg tijd kunnen vinden om nieuwe artikelen te schrijven. Daarnaast probeer ik een beetje vooruit te werken, zodat er ook gewoon artikelen online zullen komen als ons derde kindje is geboren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.