esma

Even voorstellen; gastblogger Esma

Esma raakte op haar zestiende zwanger en inmiddels is ze moeder van haar eenjarige zoontje Nadim. Laatst ontving ik een leuk mailtje van haar waarin ze aangaf dat ze graag voor ons wil gastbloggen. Daar was ik natuurlijk heel erg blij mee! Vandaag stelt ze zich aan jullie voor, dus lees snel verder!

Hallo, ik ben Esma!

Hallo, ik ben Esma en ik ben 18 jaar oud… of zal ik beter zeggen ’18 jaar jong’? Op mijn 16de ben ik zwanger geraakt en op mijn 17de ben ik bevallen van mijn kleine krullenbol Nadim.

Hoe nu ? Wat later?

Momenteel ben ik nog gewoon een scholier. Ik zit in mijn eindexamenjaar van de HAVO (voor de tweede keer helaas). Ik ben momenteel werkzaam als mystery shopper. Helaas verdien ik daarmee niet genoeg voor een eigen woning en woon ik dus nog bij mijn ouders met mijn zoontje.

In juni als ik (hopelijk) geslaagd ben, zal ik beginnen aan mijn HBO rechten opleiding. Daarnaast hoop ik te kunnen werken en op mezelf te gaan met mijn kleine.

In mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd (ook al heb ik die door school en mijn kleine nauwelijks) blog ik over mijn leven als een tienermoeder op mijn eigen blog www.mybabyandme.nl.

Maar natuurlijk ben ik nog steeds een tiener en dat betekent ook dat ik een master ben in netflixen, online shoppen en selfies maken.

Tot snel!

Lijkt het je ook leuk om voor ons te komen gastbloggen? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.