geboortekaartjes meisjes

De leukste geboortekaartjes voor meisjes

Ga je voor modern, schattig, vintage of hip? Er zijn ontzettend veel mooie geboortekaartjes te vinden. Maar wat is het moeilijk om een keuze te maken! Welke is nou het allermooist? Wil je er een foto van je kindje op of niet? Hoe zal het kaartje er in het echt uitzien? Kaartje2go maakt het je allemaal een stuk makkelijker! Vandaag vertel ik je hier meer over en ik laat je de allerleukste geboortekaartjes voor meisjes zien.

De leukste geboortekaartjes voor meisjes

geboortekaartje meisje

De keuze bij Kaartje2go is enorm! Momenteel kun je kiezen uit maar liefst 1200 geboortekaartjes voor jongens, bijna 1300 geboortekaartjes voor meisjes en ruim 300 neutrale geboortekaartjes. Daar kun je vast iets tussen vinden wat helemaal je smaak is!

Geboortekaartjes met foto

geboortekaartje met foto

Om het geboortekaartje nog persoonlijker te maken, kun je ervoor kiezen om een foto van je kindje op je geboortekaartje te zetten. Je kunt kiezen voor één foto, maar er zijn ook kaartjes verkrijgbaar waar je meerdere foto’s op kunt zetten. Handig voor als je niet kunt kiezen!

Een proefdruk bestellen

geboortekaartje met gratis proefdruk

Op je scherm ziet een kaartje er natuurlijk altijd net iets anders uit dan wanneer het gedrukt is. Kaartje2go snapt dat heel goed en daarom kun je twee gratis proefdrukken aanvragen. Naast het kaartje ontvang je een waaier met alle papiersoorten, zodat je alles eens naast elkaar kunt zien.

Enveloppen

enveloppen geboortekaartjes

Bij Kaartje2go kun je van tevoren je enveloppen bestellen. Daar kun je dan alvast de adressen opschrijven, zodat je dat na de geboorte van je kindje niet meer hoeft te doen. Handig! Je kunt kiezen uit enveloppen in verschillende kleuren.

Sluitzegels

sluitzegels geboortekaartje

Om het helemaal af te maken, maak je de envelop dicht met een sluitzegel. En je raadt het al; ook deze kun je bestellen bij Kaartje2go. Het staat zo leuk op de achterkant van de envelop en het is ook een hele makkelijke manier om de enveloppen te sluiten.

Maar dan komt het moeilijkste…

goedkope geboortekaartjes meisje

En als je alles gezien hebt komt het moeilijkste; je moet een keuze maken. Er zijn zoveel mooie geboortekaartjes en wat is het moeilijk om er daar eentje uit te kiezen! Bij Kaartje2go kun je je favorieten opslaan, wat het maken van een keuze wat makkelijker maakt. Je bekijkt de kaartjes, je slaat je favorieten op, en daarna kijk je eens rustig naar je favorieten. En dan lukt het je vast om een keuze te maken!

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.