De leukste geboortepakjes voor meisjes

Even een artikeltje voor mijn mede-zwangeren; ik ging voor jullie (oké, en ook voor mezelf) op zoek naar de leukste geboortepakjes voor meisjes. Deze keer keek ik alleen naar eendelige pakjes, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een shirtje met een broekje (dat deed ik bij mijn dochter en zoon ook). Maar die pakjes zijn zo schattig, en zo geschikt als eerste pakjes… Kijk snel mee naar mijn favorieten!

Roze, roze, roze

geboortepakje meisje

Ik heb zelf best wel een zwak voor roze. Ik wil niet álles roze, maar met een beetje roze is niks mis, toch? Want tja, het staat gewoon zo schattig. Het eerste pakje is van het merk Jollein en kost € 17,81. Hij is onder andere te koop via Bol.com. Het middelste pakje is van Little Dutch en hiervoor betaal je € 17,95. Ook deze is verkrijgbaar via Bol.com.Het pakje rechts is van Noppies en deze kost € 22,99. Hij is onder andere te koop bij Kleertjes.com.

En even iets anders dan roze

geboortepakje mint groen

Maar natuurlijk houdt niet iedereen van roze, of misschien wil je roze gewoon afwisselen met andere kleurtjes. Dan vind je deze pakjes misschien wel heel erg leuk. Het linker pakje met de luipaardprint is mijn favoriet. Hij is van Quapi en kost € 23,95. Het middelste pakje is van Bampidano en hiervoor betaal je € 16,77. Het pakje rechts is weer van Noppies en kost € 22,99. Alle drie de pakjes zijn verkrijgbaar via Schattigebabykleertjes.nl.

En nog een paar

geboortepakjes maat 50

En dan nog een paar, die toch best wel weer roze zijn. Als je op zoek gaat naar pakjes voor meisjes kom je wel echt heel veel roze tegen, maar je moet er natuurlijk we van houden. Het pakje links en die in het midden zijn van Prénatal en ze kosten € 17,99. Het pakje rechts is van Tumble & Dry en deze kost€ 27,99. Alle drie de pakjes zijn te koop op Prénatal.nl.

Wat droegen jullie kindjes na de geboorte?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.