broodtrommel naam

Review + win; de broodtrommels met naam van Bulbby

Steeds meer basisscholen hebben een continurooster, dus een broodtrommel is inmiddels wel een must have als je kind naar de basisschool gaat. Er zijn hartstikke veel mooie exemplaren te vinden, maar het allerhandigste is toch wel een broodtrommel waar de naam van je kind al op staat. Dan heb je geen gedoe met stickertjes en kan je kind zijn of haar broodtrommel makkelijk herkennen. Eén van de sites waarop je een broodtrommel met naam kan bestellen is Bulbby. Ik bestelde zelf twee broodtrommels en één van jullie mag er zelf ook eentje bestellen!

Broodtrommel met naam

gepersonaliseerde broodtrommel

Bij Bulbby heb je keuze uit veel verschillende ontwerpen en daarnaast kun je er je eigen tekst opzetten. Voor mijn zoontje koos ik voor een ontwerp met autootjes, want daar is hij gek op. Mijn dochter koos de broodtrommel met de zeemeerminnen uit, want daar is zij helemaal fan van. De rest van haar bakje moest natuurlijk roze zijn, haar lievelingskleur. Mocht je zelf ook op zoek zijn naar een broodtrommel met naam, kijk dan ook even naar de broodtrommel met de zwanen. Die vind ik zelf ontzettend leuk en stiekem baalde ik wel een beetje dat mijn dochter voor de zeemeerminnen koos!

De afmetingen van de broodtrommels zijn 18,20 x 12,40 x 5,80 cm. Een ideaal formaat wat mij betreft, er past genoeg in. De bak is vaatwasserbestendig, de deksel moet met de hand afgespoeld worden. De print kan namelijk vervagen als je hem in de vaatwasser doet.

Onze mening

brood trommel naam

Zelf ben ik erg enthousiast over de broodtrommels, en mijn kinderen ook. Het kost mijn kleuter weinig moeite om de broodtrommel zelf open te doen. Erg belangrijk, wat mij betreft, want de juf zit er natuurlijk niet op te wachten om alle broodtrommels open te moeten maken. De prints en kleuren zijn hartstikke mooie geworden, dus ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn!

Winnen!

En zoals ik bovenin het artikel al schreef; ik mag een code weggeven waarmee je zelf een broodtrommel kunt bestellen. Om kans te maken doe je het volgende;

Je kunt meedoen tot en met vrijdag 14 december. Daarna neem ik contact op met de winnaar.

28 reacties

  1. Leuke win actie! Ik doe mee voor Mn zoontje! Neem
    Altijd een boterham in een plastic zakje voor hem mee als ik hem ophaal van psz. Hoe leuk is het als ik met een broodtrommeltje aan kan komen ??

  2. Ik doe heel graag mee. Zoonlief heeft al een aantal mooie broodtrommels met naam, dus dit keer is dochterlief aan de beurt.
    Ze zijn echt superleuk!

  3. Leuk! Onze jongste is ook bijna oud genoeg om naar school te gaan (dag kleine, overzichtelijke peuterspeelzaal met veel lieve juffen), hij zou heel graag een trommel met auto’s of dino’s willen, dat wisselt wekelijks ?

  4. Leuk, wij hebben voorlopig enkel een bentobox met vakjes. Alleen zoonlief wil liever ‘een gewone brooddoos’. Deze ziet er best nog leuk en uniek uit waardoor ik hem wil winnen, dan zijn zowel moeder als zoon tevreden ?

  5. Broodtrommels met een naam erop zouden hier erg van pas komen. dochter Sterre vergeet namelijk steeds welke trommels nu van haar zijn en laat ze dan op school staan.

  6. Hoi. Ik doe graag mee voor onze tweeling die volgende week vier jaar worden dat betekent dat ze naar school gaan. Dus broodtrommels nodig. Ik. Doe graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.