boekje met naam

Review en win: een gepersonaliseerd boekje van BubblyDoo!

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Dan heb ik een tip voor je: een gepersonaliseerd boekje van BubblyDoo. In dit boekje speelt jouw kind de hoofdrol als ridder, ninja of als prinses. En dan ook nog eens in de lievelingskleur van je kind! Vandaag review ik het boekje voor jullie, en ik één van jullie kan een eigen gepersonaliseerd boekje winnen!

Waarom een boek zo’n leuk cadeau is

Voorlezen is ontzettend belangrijk en heel goed voor de taalontwikkeling van je kind. Daarnaast zijn de meeste kinderen gek op boeken en boeken zijn geschikt voor alle leeftijden. Je kunt nooit te vroeg beginnen met voorlezen, waardoor het ook een perfect cadeau is voor een baby. Grotere kinderen kunnen zelf lezen, en dan is een boek nog steeds een heel leuk cadeau! En hoe leuk is het om een boek te krijgen met jezelf in de hoofdrol?

De boeken van BubblyDoo

bubblydoo

BubblyDoo maakt boekjes waarin jouw kind de hoofdrol speelt en je kunt het boek helemaal personaliseren. Je vult de naam van je kind in, je kiest de haarkleur, je geeft aan of je kind een jongen of een meisje is en je kiest het personage (een ridder, ninja of een prinses). Vervolgens kies je de lievelingskleur van je kind en dan wordt het boekje voor je gemaakt!

Elena, de roze prinses

Nou is mijn Elena nog maar 9 maandjes oud en heb ik natuurlijk nog geen idee wat haar lievelingskleur zal zijn en welk personage ze leuk zal vinden, dus ik koos zelf iets uit. Ik ging voor een roze prinses, gewoon omdat ik dat zelf zo leuk vind!

In het boek staat Elena centraal. Elena komt terecht in een prinsessendorp en daar maakt ze van alles mee. Ze ontmoet daar Colori het kleurenmonster, maar hij is ziek! Ze helpt hem om beter te worden en dan krijgt hij allemaal mooie kleuren! Uiteindelijk wordt Elena gekroond als prinses en wordt ze ‘Elena, de Roze Prinses’!

Winnen!

Ik mag aan één van jullie een boekje weggeven, die je uiteraard zelf mag samenstellen. Om kans te maken doe je het volgende:

 • Vertel onder dit artikel (of op Facebook) welk personage je zou kiezen
 • Like dit bericht op Facebook
 • Voor extra kans tag je je vrienden onder het Facebookbericht

Deze winactie duurt een week, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

9 reacties

 1. Ik zou ook kiezen voor een roze prinses. Mijn dochtertje is gek van prinsessen en lezen. Haar lievelingskleur is roze. Dit boek zou te gek voor haar zijn!

 2. aangezien ik het een goede vriendin als kraamcadeau zou willen geven mag zij kiezen. Dus als ik zou winnen laat ik het haar bestellen zodat het voor mij natuurlijk ook een verrassing blijft hihi

 3. Ik wil graag dit boek winnen voor mijn zus, haar oudste dochter van 5 jaar heeft een hersentumor en kan niet meer beter worden. Een gepersonaliseerd boekje over haar dochter zou een mooie herinnering zijn. Noë is helemaal gek van de kleur roze en van prinsessen. Dus kiezen zal niet al te moeilijk zijn.?

 4. Mijn meisje speelt regelmatig dat ze een prinses is, soms gedraagt ze zich ook zo … dat is dan weer wat minder? Haar favoriete kleuren zijn blauw en roze, ik zou toch voor roze kiezen omdat de blonde haarkleur dan overeenkomt met die van haarzelf.

 5. Ik zou kiezen voor de prinses. Mijn zoontje houdt van prinsessen en het zou fijn zijn om eens een boekje te hebben waarin hij dan een prinses zou kunnen zijn

 6. Aw, wat een prachtige illustraties! Ik zou gaan voor een prinses, een roze prinses net als dit boekje, want het dochtertje van mijn beste vriendin is dol op die kleur!
  Heel leuke actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.