Review en win: de zindelijkheidsbox

Kennen jullie de zindelijkheidsbox al? Dit doosje is een handig hulpmiddel om je kind overdag zindelijk te krijgen. Tips voor jou, en stickerkaarten met stickers voor je kind. En hiermee kun je je kind vanaf 2,5 jaar binnen een week zindelijk krijgen! Klinkt goed, toch? Wij probeerden uit of het echt werkt en ik mag een zindelijkheidsbox weggeven!

De zindelijkheidsbox

Ik nam me voor om mijn peuter in de zomervakantie zindelijk te krijgen. Hij werd in de vakantie drie jaar en dat leek me een goed moment. We ontvingen de zindelijkheidsbox en ik keek meteen wat er allemaal inzat.

De inhoud

De zindelijkheidsbox bestaat uit stickerkaarten, stickers, schema’s, een boekje met daarin het trainingsprogramma, instructiekaarten, complimentenkaarten en een zindelijkheidsdiploma.

Zindelijk in één week?

Volgens de zindelijkheidsbox is je kind binnen een week zindelijk. Dat klinkt hartstikke goed, maar ik had een klein beetje mijn twijfels. Ik heb namelijk een nogal eigenwijze peuter met een sterke eigen wil, die niet zo heel gevoelig is voor beloningen. Maar we besloten het te proberen!

Onze ervaring

Van tevoren las ik alle informatie en vervolgens besloten we te beginnen. ’s Ochtends deden we de luier af en ik liet mijn peuter een onderbroek uitkiezen. Eentje met dino’s, dat was te verwachten. Ik vertelde hem dat hij nu een grote jongen is en dat het heel goed is dat hij geen luier meer om heeft.

Ik vertelde hem over de stickers en daar was hij heel enthousiast over. Dat had als gevolg dat hij zo ongeveer ieder kwartier ging plassen, zodat hij weer een sticker mocht plakken. Na een tijdje werd dat wat minder, maar het bleef vrij goed gaan. Eén keer ging het mis, toen hij televisie aan het kijken was.

zindelijk worden in een week

Dag 2

De tweede dag deed hij goed zijn best. Hij ging nog regelmatig naar de wc en wederom ging het een keertje mis. Helemaal niet erg, we bleven het gewoon proberen. Hij bleef hartstikke enthousiast over de stickers en telkens als hij had geplast vroeg hij meteen ‘mag ik nu een sticker plakken?’.

De dagen erna

Daarna ging het echt ontzettend goed. Mijn zoontje ging steeds minder vaak naar de wc, maar hij had geen ongelukjes meer. Eigenlijk was hij op dag drie gewoon al zindelijk. Hij gaf zelf aan wanneer hij moest plassen en dan ging hij naar de wc. Hij wilde niet op het potje, dus we hadden een krukje bij de wc gezet zodat hij er zelf op kon klimmen.

Het leek alsof hij al maanden zindelijk was, zo goed ging het. We konden ook al eventjes ergens naartoe gaan, want hij gaf het op tijd aan als hij moest plassen. Na een week begon de peuterspeelzaal weer en ik was heel benieuwd hoe het daar zou gaan. Maar ook dat ging hartstikke goed en ik was wel heel trots toen hij met dezelfde broek aan het klasje uit kwam rennen!

Winnen

Wat mij betreft is dit dus echt een aanrader. Wat is het heerlijk dat hij nu zindelijk is en het heeft nauwelijks moeite gekost. En goed nieuws voor jullie; ik mag een zindelijkheidsbox weggeven aan één van jullie. Daarvoor doe je het volgende:

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet
 • Vul een geldig e-mailadres in, zodat ik je een berichtje kan sturen als je hebt gewonnen
 • Like dit bericht op Facebook

Deze winactie duurt een week, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

53 reacties

 1. Ja ik doe graag mee met deze actie!! Na de review gelezen te hebben lijkt mij dit een super hulpmiddel om je kind zindelijk te maken en dat in zo’n korte tijd!

 2. Mijn loot graag mee voor mijn dochter. Zij wordt maart 3 jaar en we zijn (een beetje los/vast) gestart maar weten niet hoe verder. Dit pakket zou perfect uitkomen. 🙂

 3. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Ivy van 3 jaar. Overal om ons heen worden haar vriendjes en vriendinnetje zindelijk, en zij lijkt er totaal geen zin in te hebben. Misschienw erkt deze box wel voor ons…!?

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid van 2,5 jaar. Na het lezen van deze review ben ik wel heel erg benieuwd geworden na dit hulpmiddel

 5. Ik wil heeel graag meedoen, ik ben in het begin van de zomervakantie bezig geweest met zindelijkheidstraining maar het wilde niet lopen. Hoop dat het hiermee wel lukt ??

 6. Ik heb de herfstvakantie vrij genomen voor dit project nadat ik de box in de stories zag voorbij komen en Ik later las dat je zoon nu zindelijk is. Dus ja, ik doe graag mee voor mijn zoontje die een paar dagen met Lenn scheelt.

 7. Hey dit zou leuk zijn om te winnen voor ons dochtertje al heel wat geprobeerd maar nog niet gelukt mss is dit een aanmoediging om met de stickertjes enzo haar zindelijk te krijgen en voor grote zus die een jaartje ouder is zou dit mss ook wel helpen voor haar snachts droog te krijgen hopelijk winnen we dit gr athina

 8. Ook Ik ding graag mee naar de zindelijkheidsbox… lijkt me leuk hiermee ouders te stimuleren die het in ons klasje moeilijk hebben hun kleuter zindelijk te krijgen. Geeft me de juiste tools ze hierin bij te staan XxX

 9. Ik zou heel graag mee doen voor ons zoontje van 3.5 . We hebben al heel veel geprobeerd , maar komen nu al een tijdje bij de ergotherapie, omdat we er achter zijn dat hij snel overprikkeld is. En daarvoor zinnelijk worden nog een hele klus gaat worden. Hopelijk krijgen we hem net deze methode snel zinnelijk en kan hij gewoon als hij 4 is starten op de basisschool.

 10. Heel graag voor onze dochter van 3,5. De focus heeft de afgelopen tijd voornamelijk gelegen bij het afplakken van een oog voor beter zicht.
  Nu zijn we toe aan het volgende onderdeel, zindelijk worden. Ze plast al regelmatig op de wc maar nu willen we graag doorpakken! Super leuk om dat met deze box te doen.

 11. Heel graag voor mijn zoontje van ruim 2,5. Het ging 1 dag best goed op het potje totdat hij een poep deed in de pot toen was hij er helemaal klaar mee!
  Misschien dat dit hem wel stimuleerd.

 12. Ik doe heel graag mee? Mijn zoontje Seth is net 4 geworden en deze week gestart op de bassischool. Zindelijkheids training tot nu toe weinig succes ?

 13. Hahaha hier moet ik wel aan meedoen, aangezien ik op het punt stond dit te bestellen! Ik hoop dat dit gaat helpen bij Mees. Gewone zelfgemaakte stickerkaarten hadden weinig succes en ik wist ook niet zo goed hoe, wat, hoeveel enz.

 14. Ik doe mee. Pasgeleden zelf al op de site van deze box terecht gekomen, maar nog niets besteld. Onze peuter is pas net 2,5 en ik heb er nog niet echt haast mee. Af en toe gaat ze al op het potje, maar we zijn nog niet echt aan het trainen. Maar goed, mocht ik toch op den duur denken “nu gaat de knop op”, dan is het natuurlijk wel top om zo’n box in huis te hebben.
  Wendy onlangs geplaatst…Wish-tip – Houten muziekinstrumentenMy Profile

 15. Wij zijn in de zomervakantie volle moed begonnen met de zindelijkheidstraining van ons dochtertje van ruim 2,5. Het bleek te vroeg want het lukte niet en hebben het voorlopig even geparkeerd. Binnenkort zou ik het toch weer eens een kans willen geven. Hopelijk is de zindelijkheidsbox het hulpmiddel/stimulans die we nodig hebben.

 16. Ik doe graag mee voor ons zoontje. Zijn zus was met 1,5 zindelijk. Dat heeft hij niet gehaald. Hij heeft er totaal nog geen interesse in. Hopelijk helpt dit 😉

 17. Ik die graag mee! Mijn kleine meid geeft al aan dat zij geen luier meer wil maar na 2 ongelukjes wil ze die al snel weer om. Zou het kopen maar vindt het een beetje duur om het uit te proberen.

 18. Ik heb hier een peuter met veel interesse in het potje maar het zindelijk worden vlot nog niet. Ik ben dus zeer benieuwd naar dit pakket en wil het graag met haar uittesten.☺️

 19. Jelle van mij nu een week 3 peinst er nog niet over om op de wc te plassen.
  Hij heeft het wel gedaan toen hij net een paar maanden 2 was geworden, maar door een darminfectie vond hij het wel weer best.
  Ik heb de box als hulp heel hard nodig!

 20. Wat gaaf!! En precies op tijd zou dit dan komen want mijn 3,5 jarige peuter vind het nog niet allemaal interessant genoeg om consequent op het potje/toilet te blijven gaan… ik begin lichtelijk de moed te verliezen en ben nu ook zwanger vd 2e dus dit zou echt geweldig zijn om te winnen !! Fingers crossed ??

 21. Al die succes verhalen klinken hoopgevend. Wij waren een aantal weken bezig met trainen maar onze dochter (3 jaar) was het he-le-maal zat. Als ze dan wat deed op het potje was het omdat ze het zo lang had opgehouden en ik er dus achteraan rende voor ze stil in een hoekje ging staan. We hebben nog een baby van 11 weken, dus het zou zo fijn zijn als er 1 niet in de luiers zou zijn. Ik begin Ec hr de moed te verliezen. Hoe moet ik dit doen? En toen zag ik dit voorbij komen. Zou het echt mogelijk zijn? Ik ben gaan lezen en ben echt entausiast! De moed komt weer terug en ik hoop dan ook een kansje te maken

 22. Mijn dochter is nu 3, en zou het super vinden als ze zindelijk gaat worden. Maar ook voor haar. Dat haar zelfvertrouwen gaat groeien. Ik hoop dat ze met stickertjes dan alles gaat begrijpen.?

 23. ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje die bijna 2 is en wel al veel op de po en wc zit,maar nog niet elke dag zijn plasje er op durft te doen

 24. Wouw dat klinkt echt super goed daarom doen we super graag mee voor onze 2.2 jaar zoontje we zijn ermee begonnen maar het gaat nog steeds niet goed

 25. Ik doe graag mee! Mijn oudste (nu 6) vond het allemaal best maar toen het bij 3,5 nog niet was gelukt kreeg ik het toch een beetje benauwd. Overigens super snel goed gekomen maar nu zijn broertje 3 is geworden wil ik die stress voor zijn ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.