oktober

De best gelezen artikelen van oktober

Oktober is weer voorbij en we zijn alweer begonnen aan de maand november. De maand die voor veel ouders en kinderen in het teken zal staan van Sinterklaas. Nog eventjes, en dan is de Sint alweer in het land! Daarom zullen er binnenkort hier wat Sinterklaas gerelateerde artikelen online komen. Maar goed, dat zien jullie deze maand allemaal wel. Eerst blikken we even terug op oktober!

De best gelezen artikelen van oktober

Misschien hebben jullie wel gemerkt dat er niet zoveel artikelen online zijn gekomen als ik eigenlijk had gewild. Dat komt onder andere doordat mijn zwangerschap niet zo soepel verloopt als ik gehoopt had. Mijn energie is nog steeds niet helemaal terug en sinds kort heb ik zo’n last van mijn bekken, dat ik niet lang achter mijn laptop kan zitten. Niet handig, als blogger. Daarnaast wil ik ook proberen om alvast wat vooruit te werken voor na de bevalling, zodat er dan wel gewoon artikelen online komen. Gelukkig heb ik daar hulp bij van mijn lieve gastbloggers, waar ik nu nog blijer mee ben dan anders! Maar goed, nu de top 10 van meest gelezen artikelen:

  1. Winnen: Fingerlings HUGS Boris – interactieve knuffel
  2. Tip: gratis reizen met de trein met kinderen tot en met 11 jaar
  3. Gele vlekken in witte babykleding – hoe krijg je ze eruit
  4. De geboorte van Charlotte
  5. De geboorte van Daan
  6. Ja, ik gebruik een tuigje voor mijn kind
  7. De geboorte van Christiaan
  8. De 20 weken echo; hoe gaat dat eigenlijk?
  9. Deze winter blijf je lekker warm met deze positietruien
  10. Wat je met verhuizen al niet tegenkomt

Nieuwe gastbloggers

In oktober hebben we maar liefst vier nieuwe gastbloggers toe mogen voegen aan ons bloggersteam! Voortaan kun je hier ook artikelen lezen van Kirsten, Loukie, Rosanne en Ilse! Ik ben zelf heel erg benieuwd naar hun volgende artikelen, hopelijk zijn jullie dat ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.