loukie

Even voorstellen; gastblogger Loukie

We mogen ons bloggersteam weer uitbreiden! Loukie is moeder van een zoon en een dochter en ze komt voor ons bloggen. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor.

Loukie

Iets later dan gepland is hier dan mijn voorstelblog. Eigenlijk had ik het gisteren willen schrijven maar toen heb ik gespijbeld van het mama zijn. De kinderen waren bij opa en oma en ik ben in plaats van het huishouden doen, onderhoud gaan verrichten aan mijzelf. Dat had ik wel even nodig hoor! Ik genoot van een heerlijke middag in mijn eentje in de stad waarbij de zon zo hard scheen, het was een cadeautje. Ik ging naar de kapper en ben ik lekker gaan lunchen in m’n uppie. Als je deze simpele dingen in rust kan waarderen dan weet je dat je een moeder bent. Of heb je andere chaos in je hoofd.

Depp en Joey

Wij hebben er trouwens twee, onze lieve zoon Depp van 4 en onze dochter Joey, zij wordt in december alweer twee. Op oudjaarsdag zijn mijn man en ik alweer 3 jaar getrouwd. Ik heb het geluk gehad te mogen trouwen met de beste vader die er is en de man die mij gelukkig én aan het lachen maakt. Niks te klagen!
Op het moment ben ik een huismama. het kost mij nogal wat moeite om mijn huishouden op orde te krijgen en houden dus dat is een aandachtspuntje. Nou ben ik recentelijk gediagnosticeerd met een flinke vorm van ADHD dus lijkt het logisch dat het niet allemaal van een leien dakje gaat. Maar we zijn er mee bezig en ik heb er vertrouwen in dat het uiteindelijk helemaal goed komt.
Op Instagram ben ik actief onder @huismama, hiermee geef ik een blik in onze vrolijke choas. Foto’s maken en schrijven zijn bezigheden waarmee ik mij uren kan vermaken. Genieten van eten, vrienden, gezelligheid en een glas wijn zijn dat zeker ook. Als ik voldoende rust in mijn hoofd heb kan ik uren doorbrengen met een boek op de bank.

Hoe omschrijf ik mijzelf?

Als moeder omschrijf ik mijzelf als lui ofwel efficiënt. Wat de kinderen zelf kunnen laat ik ze ook zelf doen, ik verbaas me wel over het verschil tussen mijn zoon en en dochter. Waar de kleinste alles zelf wil doen doet de oudste dat gewoon niet. Misschien het verschil tussen jongen en meisje, of eerste en tweede kind. Ik weet het niet maar het is in ieder geval duidelijk aanwezig.
Maar goed, ik hoop jullie te kunnen informeren of vermaken met mijn blogs op deze fijne pagina. Ik ben een open boek dus wil je wat van me weten, roep maar!
Alle liefs! Huismama Loukie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.