maart

Best gelezen artikelen van oktober

Lieve volgers, we zijn weer helemaal terug! Na ons tropenrooster van afgelopen zomer was het hier een beetje rustig, maar langzaamaan komen er weer steeds meer nieuwe artikelen online. Verder komt Ilona ons bloggersteam versterken, en zij stelde zich vanochtend aan jullie voor. En, spoiler alert, binnenkort komt er nog iemand ons bloggersteam versterken!

De best gelezen artikelen van Oktober;

 1. Dingen die je beter niet kunt doen als je op kraambezoek gaat
 2. Leuke AliExpress schoencadeautjes
 3. Momenten waarop je echt je verloskundige moet bellen tijdens je zwangerschap
 4. Inspiratie: gezonde traktaties
 5. Baby nummer 2! Zwangerschapsupdate #2
 6. Eva vertelt; ik ben vervroegd in de overgang
 7. Nieuw van Zwitsal; de Zwitsal luier!
 8. Is een kus op de mond verwarrend voor je kind?
 9. Leren fietsen; tips!
 10. Yes! Eindelijk 12 weken zwanger

Daarnaast werden er ook aan paar oudere artikelen goed gelezen, namelijk;

 1. Tip; voedingsbh’s van de Zeeman
 2. Luiers van de Action, is het wat?
 3. Neem jeuk tijdens je zwangerschap nooit voor lief!

Deze artikelen werden goed gevonden via Google. Ik heb niet zo heel veel verstand van SEO en vindbaarheid via Google, maar ik heb me er de laatste tijd wat meer in verdiept. Blijkbaar werpt dat toch zijn vruchten af, want oudere artikelen worden opeens veel vaker gelezen!

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Dan nog een leuk nieuwtje; sinds vandaag staan we officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Niet omdat deze blog nou echt winstgevend is, maar in combinatie met mijn andere blog was het toch wel verstandig om er een eenmanszaak van te maken. Voor jullie verandert er trouwens helemaal niks, de veranderingen zijn voor het grootste deel administratief.

En weer door!

Toen we net waren begonnen met deze blog, kwamen er zo’n 10 artikelen per week online. Helaas is dat al een hele tijd niet meer gelukt. Mijn gastbloggers zijn druk met andere dingen, een paar gastbloggers kwamen helemaal niet meer toe aan bloggen en zijn gestopt, en zelf heb ik ook niet altijd genoeg tijd om veel artikelen te schrijven. En daarnaast blog ik natuurlijk ook nog op MadebyMalou.nl, waar ook best veel tijd in gaat zitten.

Maar het aantal artikelen per week nemen weer een beetje toe, en daar ben ik natuurlijk heel blij mee! Hopelijk kunnen we dat volhouden. Oh, en als het je leuk lijkt om ons bloggersteam te versterkten, stuur me dan een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.