scandinavische woonstijl

Trend; de Scandinavische woonstijl

Even tijd voor een ander onderwerp dan het onderwerp kinderen. Ik wil het vandaag hebben over iets waar ik groot fan van ben; de Scandinavische woonstijl! Bij deze stijl zie je veel rust, natuurlijke materialen, lichte kleuren en strakke lijnen. Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar mooie spulletjes in deze stijl. En ik kan je alvast vertellen dat ik erg mooie dingen ben tegengekomen!

De Scandinavische woonstijl op Houss.nl!

scandinavische meubels

Mooie lichte meubels

Toen ik mijn eerste eigen meubels kocht, was ik gek op donkere kleuren. Daar heb ik nu eigenlijk wel een beetje spijt van. Ik vind lichte meubels eigenlijk veel mooier, dus de meeste dingen die vervangen moeten worden, worden een stuk lichter. Op de site Houss.nl zag ik deze prachtige meubels. Terwijl ik laatst nog zei dat ik graag donkere eetkamerstoelen wil in verband met de grijpgrage handjes van mijn kinderen, ben ik nu toch wel erg verliefd op deze witte exemplaren. Het televisiekastje in het midden vind ik veel mooier dan de zwarte televisiekast die nu in mijn woonkamer staat. Zo’n lichte kleur staat veel frisser! Het mooie en strakke tafeltje rechts vind ik ook geweldig! Naast deze meubels heeft Interieurshopper nog veel meer mooie Scandinavische meubels. Dus als je ook fan bent van deze stijl, is het zeker de moeite waard om eens rond te kijken op Interieurshopper.nl.

scandinavische lampen

Lampen in de Scandinavische stijl

Mooie lampen geven je huis echt wat extra sfeer. In de Scandinavische woonstijl zijn hele mooie lampen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een HK Living lamp? Zelf vind ik ze geweldig! De lampen in de Scandinavische stijl zijn weer mooi strak en ze zijn er in verschillende soorten en maten. De drie lampen hierboven zijn mijn favorieten, maar Interieurshopper heeft er nog veel meer!

Mooie strakke (tafel)klokken

Heb jij al kennis gemaakt met het fenomeen tafelklokken? Ik heb het totaal gemist, maar toen ik deze mooie klokken zag was ik meteen verkocht! De naam zegt het al; je hangt ze niet aan de muur, maar je zet ze op tafel. Leuk als woonaccessoire, want ze zien er hartstikke hip uit. Daarnaast zag ik een geweldig mooie ‘normale’ klok, waar ik ook meteen groot fan van was!

scandinavische woonaccessoires

Andere leuke Scandinavische woonaccessoires

In de Scandinavische woonstijl is ook zeker ruimte voor mooie woonaccessoires. In de accessoires in deze stijl zie je veel natuurlijke kleuren en materialen. Op Interieurshopper.nl zag ik hele gave kussens voor op de bank, een mooie lichte en strakke etagere en deze leuke houten ster met ruimte voor kaarsjes. En is dit niet helemaal wat je zoekt? Interieurshopper heeft nog veel meer mooie spulletjes. Zowel in de Scandinavische woonstijl als in andere stijlen!

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.