februari

Best gelezen artikelen van februari

Met deze kou en de sneeuw zou je het nog niet zeggen, maar de meteorologische lente is begonnen! Het is maart, en dat betekent dat het tijd is voor een artikel over de afgelopen maand; februari.

De best gelezen artikelen van februari;

 1. De geboorte van Fedde
 2. Zeeman Fun in the Sun, de meisjescollectie
 3. Help, ik wil nog een baby!
 4. Mommy burn-out – wanneer het moederschap even geen roze wolk is
 5. Leuk uitje; KidZcity in Utrecht
 6. Het kamertje van Julia
 7. Jungle the Bungle, meertalige boekjes voor peuters en kleuters
 8. De geboorte van Jess
 9. Tip: Rainbows en Unicorns bij Lidl
 10. Babyzwemmen? Doen!

Weer een wisselend lijstje dus. Bevallingsverhalen worden eigenlijk altijd wel goed gelezen, dus ik hoop dat ik er binnenkort nog wat binnenkrijg (hint, hint…). Aan de aantallen te zien vinden jullie het ook leuk als ik jullie op de hoogte breng van nieuwe collecties, dus dat zal ik ook zeker blijven doen.

Gesponsord?

Ik krijg de laatste tijd wat vragen over voor welke artikelen ik betaald krijg. Word ik betaald als ik bijvoorbeeld over de nieuwe collectie van Zeeman schrijf? Nee, was het maar zo haha! Ik krijg hier persberichten over en als ik een collectie zie die ik graag met jullie wil delen, schrijf ik er een stukje over. Een makkelijke manier om te zien of ik ergens voor betaald krijg, is het plaatje hieronder;

vmdm

Voor gekregen spullen heb ik geen plaatje, maar dan kun je het onder het artikel lezen. Dan schrijf ik bijvoorbeeld onderaan ‘deze producten heb ik gekregen’. Ik weet dat sommige lezers dit graag willen weten en ik wil graag transparant zijn naar jullie toe. Maar of ik iets wel of niet gekregen heb, beïnvloedt mijn mening natuurlijk niet.

Andere populaire artikelen

Een paar van onze artikelen doen het erg goed in de zoekresultaten. Het artikel over de luiers van de Lidl bijvoorbeeld. Oudere artikelen die nog steeds goed gelezen worden zijn die over de voedingsbh’s van Zeeman en de luiers van Action. Deze artikelen zorgen iedere maand weer voor wat bezoekers, en dat is natuurlijk altijd leuk!

2 reacties

 1. Wat leuk om te zien dat de meest gelezen artikelen zo divers zijn. Dat geeft wel aan dat je lezers eigenlijk alles wel leuk vinden en je gewoon graag volgen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.