februari

Best gelezen artikelen van februari

Het is maart, en net zoals op 1 februari besloot ik vandaag ook terug te blikken op de afgelopen maand op Voormamasdoormamas.nl. Het gaat goed met de site en ik ben echt blij dat ik ermee begonnen ben! Vandaag laat ik jullie zien welke artikelen het best gelezen zijn en ik vertel jullie wat meer over de statistieken.

Als eerste de top 10 van meest gelezen artikelen in februari;

  1. Suzanne geeft 5,5 jaar borstvoeding
  2. Naar de gastouder; tips!
  3. Lara raakte zwanger tijdens haar werk als callgirl
  4. Dit vinden thuisblijfmoeders niet zo leuk om te horen
  5. Fulltime kolven
  6. Clichés van het moederschap
  7. Lieve Roan #3
  8. Flesvoeding.. Een bewuste keuze
  9. Hoera, Jax is geboren!
  10. Het kamertje van Novan

En de top 10 wordt gevolgd door nog een paar ‘Het kamertje van’ artikelen. Gelukkig maar, want er staan er weer een paar klaar!

Bezoekers

Ik had het eigenlijk niet verwacht, maar onze blog is iets vaker bekeken dan in januari. In januari is deze blog opgericht en iets wat nieuw is, is vaak natuurlijk interessant. Ik dacht dat het aantal bezoekers daarom in februari iets lager zou liggen, maar dat bleek niet zo te zijn. In januari hadden we 4936 unieke bezoekers, en in februari 5016. Slechts 80 bezoekers verschil, maar ik ben erg blij met dit aantal! Het aantal paginaweergaven was afgelopen maand 13.834, wat ik ook een erg mooi aantal vind.

Het kamertje van

Nieuw deze maand was de rubriek ‘Het kamertje van‘, waar ik erg veel aanmeldingen voor krijg. Ik vind het hartstikke leuk dat mensen de moeite nemen om een stukje te schrijven en foto’s te maken, en ik vind het ook heel gaaf om al die mooie kamertjes te zien! Ook de rubriek ‘lezers vertellen‘ doet het goed, en één van deze verhalen is zelfs het meest gelezen artikel van februari geworden! Ik ben nog steeds op zoek naar kamertjes en persoonlijke verhalen, dus als je daaraan mee wil werken mag je een mailtje sturen naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Gastbloggers

Afgelopen maand ben ik niet actief op zoek geweest naar gastbloggers, maar eigenlijk zou ik het best leuk vinden als er mensen zijn die ons team komen versterken. Lijkt je dat leuk? Dan mag je me een mailtje sturen!

Verzoekjes?

Zijn er nog bepaalde dingen waar jullie graag een artikel over zouden willen lezen? Laat het dan vooral weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.