april

Best gelezen artikelen van april

Er is weer een maand voorbij, tijd om weer even terug te blikken! Afgelopen maand kwamen er wat minder artikelen online dan in de voorgaande maanden, maar de artikelen die online kwamen werden erg goed gelezen. En hebben we er een nieuwe gastblogger bij!

In april kwam Gerda ons team versterken. Gerda is niet alleen moeder, maar ook oma. Ze heeft een fijne schrijfstijl en ze is absoluut een leuke toevoeging aan ons bloggersteam.

Dan de artikelen. Dit zijn de best gelezen artikelen van de afgelopen maand;

  1. De strijd tegen de zwangerschapskilo’s
  2. Zo mooi is een keizersnede
  3. Ik ben een loedermoeder, want;
  4. Ik kreeg een keizersnede, dus ik faalde
  5. 5 redenen waarom ik liever de draagzak gebruik dan de kinderwagen
  6. Waarom je écht niet met een koortslip in de buurt van een baby mag komen
  7. Als de zorg een zorg is
  8. Lieve Roan #7
  9. Ik vertelde niemand over mijn miskraam
  10. Miskraam nummer 2

Ook deze twee artikelen stonden in de top 10, maar ze zijn in februari en maart online gekomen. Dat ze vaak gelezen zijn, komt waarschijnlijk omdat ik ze gedeeld heb op de Facebookpagina van MadebyMalou.nl.

Afgelopen maand heeft Voormamasdoormamas.nl 4518 unieke bezoekers mogen verwelkomen, een aantal waar ik hartstikke tevreden over ben. Ook hebben we leuke samenwerkingen gehad, zo mocht Tiffany bijvoorbeeld een foto op aluminium reviewen.

Hopelijk komen er in mei ook weer veel leuke artikelen online, maar daar ga ik wel vanuit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.