april

Best gelezen artikelen van april

Dag april, en hallo mei! Hebben jullie in april ook zo genoten van het zonnetje? Hopelijk zien we daar binnenkort nog wat meer van! Vandaag blik ik even terug op de afgelopen maand op Voor Mama’s, Door Mama’s.

Nieuwe gastbloggers

Het hoogtepunt op bloggebied was toch wel dat ik maar liefst drie nieuwe gastbloggers heb mogen toevoegen aan ons bloggersteam! We mochten Margreet, Vanessa en Eefje verwelkomen. Binnenkort verschijnen hun eerste ‘echte’ artikelen, dus stay tuned! Mocht het jou ook leuk lijken om te komen gastbloggen, stuur me dan zeker een mailtje! Dat mag naar malou@voormamasdoormamas.nl.

De best gelezen artikelen van april

  1. Hydrofiele luier over kinderwagen blijkt levensgevaarlijk te zijn
  2. Review; de nieuwe zand- en watertafel van Action
  3. Nieuwe Netflix serie over moeders; The Letdown
  4. Het kamertje van Eveline
  5. Jessica vertelt; ook een hele vroege miskraam is heftig
  6. Win € 35,00 shoptegoed van Kaya Sieraden
  7. Het kamertje van Nomi – update
  8. Gastbloggers gezocht
  9. Inspiratie; wat doen we met de foto’s van de kinderen?
  10. Een paar leuke uitjes in de meivakantie

Vooral het eerste artikel is erg veel gelezen, omdat hij massaal gedeeld werd. Ik deelde het met jullie om jullie bewust te maken van de gevaren. Zelf gooide ik ook regelmatig een hydrofiele luier over de kinderwagen en mijn eerste kraamverzorgster adviseerde het me zelfs. Daarom denk ik dat veel moeders geen idee hebben dat het erg gevaarlijk kan zijn. Bedankt voor het delen, zo bereiken we samen nog meer moeders!

De rest van de artikelen is weer een leuke mix. Binnenkijken in baby- en kinderkamers doet het altijd goed. Ook het artikel over een vroege miskraam werd goed gelezen. Fijn om te zien en hopelijk doorbreekt dat het taboe een beetje.

Zijn er nog onderwerpen waarover jullie graag een artikel willen lezen op Voor Mama’s, Door Mama’s? Laat het ons maar weten in de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.