sieraden

Win € 35,00 shoptegoed van KAYA Sieraden

Zondag 13 mei is het Moederdag. En speciaal daarvoor heb ik een leuke winactie voor jullie. Vandaag mag ik namelijk een shoptegoed van € 35,00 weggeven aan één van jullie, die je kunt besteden bij Kayasieraden.nl! Wil je weten hoe je hier kans op maakt? Lees dan snel verder.

KAYA Sieraden

ketting

KAYA Sieraden verkoopt heel veel verschillende sieraden. Armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, et cetera. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Veel sieraden kunnen gegraveerd worden, waardoor ze extra persoonlijk worden. Je kunt er bijvoorbeeld de namen of voorletters van je kinderen op laten zetten, maar je kunt natuurlijk ook voor iets anders kiezen.

Winnen!

bangle

Ik mag dus een shoptegoed van € 35,00 weggeven. Voor dit bedrag kun je hartstikke leuke sieraden vinden! Maar mocht je iets willen bestellen wat meer kost, dan kun je het shoptegoed gebruiken als kortingscode.

Om kans te maken op dit shoptegoed doe je het volgende;

 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje, zodat ik je kan bereiken als je hebt gewonnen
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter

Voor extra kans mag je het volgende doen;

Deze winactie loopt een week. Je kunt meedoen tot en met maandag 7 mei, daarna ontvangt de winnaar een mailtje.

16 reacties

 1. Ja ik doe graag mee! We hebben al een moeder dochter armband van Kaya, maar krijg binnenkort een zoontje. Dus daar wil ik ook wel voor shoppen!

 2. Ik doe mee voor mijn beste vriendin die zwanger is. Ze is in augustus uit gerekend dus dit wordt haar moederdag cadeautje voor een mommy to be.
  Zo dat ze iets moois kan uit kiezen om haar zelf eens te verwennen. Dat verdient ze en heeft ze echt

 3. Al een hele tijd ben ik aan het rondkijken voor een mooie ketting met de namen van m’n dochtertjes Zoë en Amy en heb toevallig al veel mooie exemplaren op deze website voorbij zien komen! Deze cadeaubon komt dus super goed uit! Ik hoop dat ik win ?

 4. Wauw zo prachtig. Vorig jaar mama geworden maar de hints van mn partner worden niet opgevolgd en heb niks gekregen. Doe graag mee zodat ik wat leuks kan kopen voor mezelf namens mn zoontje.

 5. O wauw! Ik heb toevallig gister op de site van KAYA sieraden zitten kijken! Ik was op zoek naar een leuke armband als Moederdag cadeau! Die €35 zou goed van pas komen!

 6. Ik, alleenstaande hard werkende moeder met een visuele beperking van zoon @bjorngijsberts met PDDNOS=autismevorm die heel graag mee!
  Ik zit in het Regionaal Platform Noord-Limburg van vakbond FNV en vertegenwoordig mijn collega’s die,net als ik,een lichamelijke en of geestelijke beperking hebben en kaart ongeregeldheden op onze werkvloer aan.
  Ook zit ik in het BedrijfsLedenGroep vn NLW en zie er o.a. erop toe dat de CAO afspraken nageleefd worden.
  Ik volg op twitter onder MissMomzy
  ik op google+ gedeelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.