mamaketting

Win een zilveren mamaketting!

Om te vieren dat Voormamasdoormamas.nl één maand bestaat, hebben we vandaag een leuke winactie voor jullie. In samenwerking met Kayasieraden.nl geven we een hele mooi zilveren mamaketting weg. De ketting bestaat uit twee ringen, en daarin kunnen namen, geboortedata of andere teksten worden gegraveerd.

mamaketting

De ketting wordt met de hand gegraveerd en de twee cirkels staan voor de eeuwige liefde. Meer informatie over de ketting vind je hier.

Kans maken?

Wil je kans maken op deze ketting? Laat hieronder dan een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Verder zouden we het erg leuk vinden als je onze Facebookpagina en het bericht over deze winactie liket. Taggen en delen wordt ook erg gewaardeerd!

Je kunt meedoen tot en met maandag 20 februari.

28 reacties

 1. oh wat gaaf, ik doe heel graag mee! ik ben over 2 weken uitgerekend, precies de 20ste dus haha! zou echt leuk zijn als ik de naam van ons meisje direct al om mijn nek kan dragen<3 Ik volg op Facebook en heb het een like gegeven!

 2. Mijn jongste is alweer 3 maanden maar ik heb nog steeds geen mooie hanger waarop de namen van beide schatten staan! Daar moet nodig verandering in komen, ik doe dan ook graag mee!

 3. Wauw, prachtig! Nadat wij altijd dachten een groot gezin te “krijgen” blijkt dat na een tweede angstige bevalling te gevaarlijk te zijn. We zijn nu met twee zoons dus echt compleet en toch voelt het goed, deze ketting zou een mooi symbool zijn!

 4. Ik doe heel graag mee. Bij de geboorte van de oudste 2 een mooi hangertje gekregen met eerst 1 en toen 2 kindjes er in verwerkt. Nu na 8 jaar een heerlijk meisje er bij. Maar…… de hanger die ik heb bestaat niet met 3 kindjes. Ik zou heel graag als symbool voor mijn 3 kanjers deze prachtige hanger winnen. De liefde is zeker eindeloos ❤❤❤

 5. Ooooh wauw! Doe heel graag mee. Ben een trotse jongensmama. Mn partner heb ik voor de geboorte van onze jongste een mooie stoere armband gegeven met zn naam en proud dad erop.
  Nu zou ik het zelf natuurlijk ook helemaal te leuk vinden om een mooi sierraad te hebben waar de namen van mn twee kanjers op staan! ♡

 6. dol op Kayasieraden, ik heb veel meegemaakt en” mijn goud” (3 kinderen) zijn het die me op de been houden.
  Echte liefde voel ik voor hun, voor altijd.
  Dit zou een mooi sieraad zijn, die ik graag zou dragen

 7. Ik doe heel graag mee, zeker nu na mijn scheiding laat ik zien dat mijn dochtertje en ik het prima redden en we echt een twee-eenheid zijn, en dat zou deze ketting heel mooi weergeven, altijd verbonden met elkaar, om al zijn we niet altijd samen.

 8. Ik doe graag mee! Ik heb nu nog een ketting met alleen de naam van onze zoon, maar sinds vier maanden mag ik me ook mama noemen van een prachtige dochter. Tijd voor een nieuwe ketting dus

 9. Heel graag doe ik bij deze aan deze prachtige actie mee! Over ca twee weken wordt ons derde kleintje geboren en wat lijkt het mij mooi wanneer ik hun drie namen in één sieraad bij me zou kunnen dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.