zand en watertafel

Review; de nieuwe zand- en watertafel van Action

Vorig jaar verkocht Action al zand- en watertafels, maar toen is het me niet gelukt om er eentje te bemachtigen. Toen ik las dat er dit jaar ook weer zand- en watertafels worden verkocht, ging ik meteen naar de Action. En wat had ik een geluk, er stond er namelijk nog eentje. Vandaag vertel ik jullie wat wij ervan vinden.

De zand- en watertafel van Action

zand water tafel

Vorig jaar baalde ik er best wel van dat ze overal waren uitverkocht. Hopelijk houden ze er dit jaar rekening mee, en verkopen ze er wat meer! Nou hoorde ik niet zulke positieve verhalen over de tafels van vorig jaar, de poten zouden er heel makkelijk onderuit vallen. Daar lette ik nu dus even extra op met het reviewen.

zandtafel

Op de achterkant van de doos staat hoe je hem in elkaar moet zetten. Met twee ongeduldige kinderen naast me ging ik er mee bezig. Het was even puzzelen (maar nou ben ik ook niet zo handig) maar het lukte! Ik heb hem in de zandbak gezet en meteen werd er zand in gegooid. Vooral zand erin gooien via de glijbaan was een groot succes, Nomi (bijna 3,5) en Lenn (anderhalf) vonden dat erg leuk om te doen!

Zo ongeveer alles is er vanaf gehaald, en weer opgezet. En de tafel bleef vrij stevig staan. Oké, ‘stevig’ zou niet het eerste woord zijn wat ik zou gebruiken om deze zand- en watertafel te omschrijven. Maar ik vind hem wel stevig genoeg.

waterwiel

Iets wat niet zo heel stevig is, is het wieltje. Als je water gebruikt in plaats van zand lukt het wel, maar met zand erin lukt het niet goed om het wiel te draaien. Het handvat laat dan snel los, het zand is blijkbaar te zwaar voor het wiel.

Conclusie

sand water table

Maar over het algemeen vind ik het een hartstikke leuke zand- en watertafel. Hij kost niet veel, en voor dit prijsje vind ik de kwaliteit eigenlijk beter dan ik had verwacht. Momenteel is het nog een weekaanbieding en je kunt hem voor € 9,95 kopen!

Hebben jullie ook een zand- en watertafel in de tuin staan?

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.