eveline

Het kamertje van Eveline

Vandaag mogen we weer binnenkijken in een kamertje. Deze keer showt mama Marije het kamertje van haar driejarige dochter Eveline!

Het kamertje van Eveline

Haar ‘huisje’ zo noemt Eveline haar bed. Toen Eveline toe was aan een groot bed heeft ze eerst nog een tijdje in een simpel eenpersoonsbed geslapen en ik ben toen gaan zoeken naar een gaaf bed! Na veel zoeken kwam ik een bed tegen op Pinterest en die foto stuurde ik door naar ’timmer opa’, mijn vader en hij maakte dit bed voor zijn kleindochter. Het bed mist nog wat leuke mandjes met bloemen dus mocht iemand een leuke winkel weten dan hoor ik dat graag.

poppenhuis

Verder staat er niet heel veel op haar kamer, omdat haar bed al zo druk is dus alleen haar poppenhuis staat boven. Het poppenhuis heeft ze gekregen van opa en oma en is geloof ik van het merk Eickhorn en de poppetjes van het merk Goki .

De rieten speelgoed ‘kist” heeft bij mij vroeger nog op mijn kamer gestaan en de hond op het schilderij is mijn hondje van vroeger geschilderd door mijn moeder deze hangt al sinds Eveline haar geboorte op haar kamer.

pax

De andere kant van haar kamer is niet heel boeiend maar hier staat een grote Pax kast van Ikea, heerlijk zoveel opbergruimte.

bed diy

De bloemenlamp komt van de GAMMA die heb ik laten hangen toen Eveline van ledikant naar grote meiden kamer ging. Zoals je goed kunt zien slaapt Eveline het liefst tussen al haar knuffels.

aap

Zonder haar aapje gaat zij nergens heen dus in haar bed liggen de broertjes en zusjes van aap als reserve.

Wil jij ook het kamertje van je kind(eren) laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.