Het kamertje van Julius

Naast lezers, hebben ook een paar gastbloggers aangeboden om de kamertjes van hun kinderen te laten zien. Vandaag laat Alice het kamertje van haar tweejarige zoon Julius zien. Een heel schattig kamertje met een sterrenthema.

Door Alice;

Mijn favoriete items uit Julius zijn kamer zijn nog steeds de meubels. Ik heb ze heel goedkoop op de kop getikt toen ik nog geen 12 weken zwanger was (je kan er maar op tijd zijn haha) en in de maanden erna heb ik ze zelf geschuurd en geschilderd. Er zit echt mijn bloed, zweet en tranen in (hoogzwanger schuren en schilderen was achteraf gezien niet het best plan waarschijnlijk). We beginnen nu op het punt te komen dat ik aan het rondkijken ben voor een peuterbedje, maar de commode en kledingkast zullen absoluut nog even blijven staan. De commode is ook lekker groot, dus er kan heel veel in.

sterrenthema

Daarnaast vind ik het mintgroene behang nog steeds heel gaaf, het is een heel mooi dik behang met reliëf en er zit ook een beetje zilver in. Zo mooi! Daarnaast zijn de sterren een terugkerend thema in de kamer. Je vindt ze terug in het behang en wat accessoires. Ik word daar nog steeds vrolijk van, je kunt nooit genoeg sterren hebben.

Nu Julius alweer 2 is staat er ook een hoop speelgoed in zijn kamer, aangezien mijn woonkamer begon uit te puilen. Dat is ideaal, want als ik boven aan de gang ben is Julius druk aan het spelen. Vooral zijn keukentje is nog steeds favoriet en hij staat dan ook regelmatig lekker te “koken”.

Wil jij ook het kamertje van je kind laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.