Het kamertje van Roxas

Dreumes Roxas heeft een hele gezellige, lieve en stoere kamer. Zelf vind ik het Nijntje behang ontzettend gaaf, en ook zijn gepersonaliseerde accessoires vind ik heel mooi. Zijn moeder Lisette laat vandaag zijn slaapkamer zien.

Door Lisette;

M’n vriend en ik hadden samen een nieuwbouw huis gekocht. Het nadeel? Het werd pas in februari 2015 opgeleverd en ik was 11 april uitgerekend.

nijntje behang

De meubeltjes mochten we uitzoeken van mijn schoonouders en we kozen voor een handig meegroeibed, dan hoeven we ons de komende jaren niet bezig te houden met nieuwe bedden aanschaffen. Bij het krijgen van de sleutel zijn we hard aan de slag gegaan om als eerste de babykamer af te krijgen.

Het zat al helemaal in mijn hoofd; de ene muur in Nijntje behang en de andere muur moest in een mooie blauw/grijze tint. Door heftige bekkeninstabiliteit heb ik zelf niet veel kunnen doen behalve het afplakken van de stopcontacten en uiteindelijk het decoreren van de kamer.

Gelukkig was alles netjes op tijd klaar toen Roxas werd geboren op 4 april 2015. Roxas is nu inmiddels bijna 2 jaar en elke keer komt er weer iets anders bij in zijn kamertje. Ik ben gek op decoreren en heb er een schattige, maar tevens echte stoere jongenskamer van weten te maken. Nu ik zo foto’s heb lopen maken van zijn kamertje denk ik ja, ik ben het Nijntje behang nog lang niet zat.

Gelukkig is Roxas zelf ook groot fan van Nijntje en moeten we elke avond wel een verhaal voorlezen van Nijntje of van een van zijn andere favoriete boekjes in de schommelstoel. Wat tevens een van onze favoriete plekjes geworden is. Regelmatig zie ik hem er op klimmen met een boekje en gaat dan proberen heen en weer te schommelen. Dit gaat vaak gepaard met een “woeiiiiiii”.

Verder hebben we een rompertje ter decoratie hangen van de tv serie ‘Supernatural’ waar zijn tweede naam vandaan komt. Hij heet voluit Roxas Castiel, de gevallen engel. De naam Roxas komt weer uit een game voor de playstation ‘Kingdom Hearts’.

Boven op het plankje van de commode staat ook een schilderijtje wat gemaakt is door mijn schoonzusje met beiden personages erop.

De andere decoraties komen eigenlijk overal en nergens vandaan. Sommige gepersonaliseerde spulletjes heb ik bij verschillende swaps gekregen. Als Roxas straks ouder is of als we gaan verhuizen naar een grotere woning zal ik een totaal ander kamertje maken, want ik kom tegenwoordig zoveel leuke ideeën tegen voor kinderkamers. Hoog op mijn verlanglijstje staat in ieder geval nog een tipi tentje zodat hij lekker kan terug trekken.

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.