Het kamertje van Romy

Jullie hebben al een heleboel babykamers kunnen zien, en vandaag mogen jullie binnenkijken in een kinderkamer. Moeder Shirley laat jullie het kamertje van de 7 jarige Romy zien.

Door Shirley;

romy

De muren zijn taupe (kleur zaterdag) en daarbij kan je alle kleuren makkelijk combineren. Bij mijn zoon deden we toen hij klein was de muur steeds in ander thema met behang maar dat was elke keer zo’n gedoe. En hij wilde natuurlijk ook bij elke fase weer wat anders.

Daarom bij mijn dochter de muur neutraal gehouden, zoals de rest van het huis ook is in deze taupe kleur. Lekker met veel roze erbij is het een echte meidenkamer.

girl

Beneden hebben de kinderen aan de woonkamer vast nog een speelkamer en eigenlijk wordt daar het meeste gespeeld. Daar hebben ze een tv met playstation en nog meer speelgoed. Mijn dochter heeft daar ook nog haar poppenhuis staan. Mijn zoon zijn laptop en doet daar ook zijn huiswerk.

kinderkamer

Heerlijk zo’n kamer nog beneden voor hun natuurlijk, deur dicht en je kan gewoon alle troep laten liggen.

meidenkamer

Ik vond het leuk om jullie een kijkje te laten nemen in de kamer van mijn dochter, ben benieuwd naar de andere kinderkamer foto’s!

Als je het leuk vindt om meer te lezen van Shirley, kijk dan eens op haar blog; Darmpower.nl. Ook kun je haar volgen via Facebook en Instagram.

Wil jij ook het kamertje van je kind laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.