Het kamertje van Daan

Vandaag mogen jullie een kijkje nemen in het mooie kamertje van Daan. Zijn moeder Christa maakte foto’s en ze vertelt er wat over.

Door Christa;

tweedehands babyspullen

Dit is de kamer van onze zoon Daan. De meubels hebben we voor onze dochter Suus ook al gebruikt en komen van een nicht van mij. Dit kamertje gaat dus al ruim 6 jaar mee. Ik ben erg blij met de kartonnen zak met zijn naam. Een echte blikvanger en fijn om speelgoed in te bewaren. We houden van houten speelgoed dus een (tweedehands) babygym op een lekkere mat mag niet ontbreken. Hij speelt daar graag als wij ons klaar maken voor de dag.

baby voetafdruk

Wij hebben bij Daan gekozen voor een uitgesproken kleur op 1 muur en daarbij de rest rustig gehouden. De lijstjes boven het bed heb ik zelf gemaakt. De voetjes hebben we gestempeld toen Daan 3 maanden was.

De knuffels die zichtbaar zijn, zijn kraamcadeautjes en daar speelt Daan regelmatig mee. Niet alleen leuk als decoratie dus.

cactus babykamer

Het bootje dat je op de vensterbank ziet is een muziekmobiel, handgemaakt door de opa van mijn man. Deze heeft mijn man altijd met zorg behandeld en hij speelt nog.

babykamer kast

Wij vinden het leuk om gebruikt te combineren met nieuw. Vandaar wij ook een aantal tweedehands spulletjes hebben. Beter voor het milieu en beter voor de portomonnee.

Wil jij ook het kamertje van je kind laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.