Het kamertje van Nomi

Doordat ik best veel aanmeldingen heb gekregen voor de rubriek ‘Het kamertje van’, heb ik nog steeds het kamertje van mijn tweejarige dochter Nomi niet laten zien. Ik begon de rubriek met het kamertje van Lenn en vervolgens kwamen er zoveel aanmeldingen binnen dat ik helemaal niet toekwam om jullie Nomi’s kamertje te laten zien. Maar dat doe ik nu alsnog!

meisjeskamer

Nomi heeft nieuwe meubels gekregen toen we vorig jaar verhuisden, en haar oude meubeltjes zijn toen naar Lenns kamer gegaan. De commode en het kastje ernaast zijn van Ikea. Ik had de commode voor de foto’s even opgeruimd, maar stiekem ligt daar regelmatig een berg kleren die te schoon zijn voor in de wasmand, maar niet schoon genoeg om weer in de kast te hangen.

Op het kastje ernaast staan luiers, verzorgingsproducten en een rietjesbeker voor als ze ’s nachts een slokje water wil.

Ook Nomi’s bedje is van Ikea, uit dezelfde serie als de commode. Ze slaapt nog prima in haar ledikantje en ik vind het nog wel goed zo. Een groot bed kan nog wel even wachten. Er liggen altijd flink wat knuffels in haar bed, maar overdag moeten er een aantal mee naar beneden. Daardoor is haar bedje op deze foto wat leger dan wanneer ze ’s avonds gaat slapen.

Boven Nomi’s bedje hangt dit schilderij, die ze van mijn moeder kreeg (hij komt van Intratuin). Volgens Nomi is de linker giraf de mama, de middelste de baby, en de rechter de papa haha!

Vanaf het moment dat ik wist dat Nomi in ons nieuwe huis een vrij grote slaapkamer zou krijgen, wist ik dat er een boekenkast in moest komen. Nomi en ik zijn allebei gek op kinderboeken en ze heeft er best veel, dus een boekenkast zou perfect zijn voor op haar slaapkamer. Toch is Nomi niet altijd blij met haar boekenkast, ze wil het liefst alle boeken meenemen naar beneden. Daar liggen er dus ook best veel.

Nomi is gek op kleding en haar kledingkast is best vol. Ik heb de foto’s een tijdje geleden al gemaakt, toen er nog iets minder zomerkleding in hing. Vandaar dat je zoveel kleding met lange mouwen ziet.

Dit is Nomi’s kamertje, nu hebben jullie deze ook eindelijk gezien haha. Op dit moment heb ik geen nieuwe kamertjes meer klaarstaan, dus ik zou het heel leuk vinden als jullie ook het kamertje van je kind(eren) willen laten zien. Als het je leuk lijkt mag je een mailtje sturen naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.