Thule Yepp Nexxt

Review; Thule Yepp Nexxt fietszitje

Mijn peuter Nomi is gek op fietsen! Ze zat tot een tijdje geleden nog in het zitje voorop de fiets, maar nu Lenn het ook hartstikke leuk vindt op de fiets, moest er een fietszitje bijkomen. Nomi verhuisde naar achteren, zij zit nu in haar nieuwe Thule Yepp Nexxt fietszitje.

thule

Ik vind het een ontzettend mooi fietszitje, dat was voor mij het eerste pluspunt. Ik heb het monteren aan Bart overgelaten, en volgens hem gaat dat hartstikke makkelijk (zélfs ik had het kunnen doen volgens hem, en dat zegt heel wat haha). Het fietszitje is geschikt voor iedere fiets met een bagagedrager die 25 kilo kan dragen.

thule fietszitje

Nomi zit er heel mooi in, en door de vijfpuntsgordel zit ze goed vast. Volgens Nomi zit ze er heel lekker in, dat is natuurlijk ook belangrijk!

fietszitje

Voordat we hem uitprobeerden vroeg ik me wel een beetje af of ze het achterop de fiets wel leuk zou vinden. Naar mijn idee zie je voorop wat meer, maar Nomi vindt het helemaal niet erg dat ze van plek is veranderd. Al sinds ze kan praten zegt ze meteen ‘ja!’ als we vragen of ze mee gaat fietsen, en dat is nog steeds zo. Als ze nu met Bart aan het fietsen is, kietelt ze hem telkens en ze verstopt zich onder zijn shirt, dat kon voorop natuurlijk niet haha!

We zijn dus heel enthousiast over dit fietszitje, ik kan geen negatieve punten bedenken! Meer informatie over de fietszitjes kun je vinden op Thule.com.

Fiets jij vaak met je kind(eren)?

Dit fietszitje hebben we gekregen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.