roze babykamer

Het kamertje van Nova

Dat Chantal, de moeder van Nova, van roze houdt is meteen duidelijk. Vandaag laat ze deze ontzettend schattige babykamer zien!

Door Chantal;

roze goud

Alles roze

5 jaar geleden werd ons zoontje Jace geboren en toen wilde we alles stoer en in de kleuren babyblauw antraciet. Nu met een dochter op komst moest natuurlijk alles roze worden, dat was wennen na al dat blauw haha. Maar papa en grote broer waren het beide erover eens dat het roze moest worden dus gingen we vol goede moed naar de verf- en behangwinkel om een mooie kleur roze uit te zoeken. Grote broer wilde ook heel graag een zusje en hielp mee het kamertje te verven en ook de roze spulletjes te kopen in de babywinkels.

roze babykamer

Meubeltjes

De witte meubels zijn van het merk Bopita en ze zijn van ons zoontje geweest. Wel wilde ik het kamertje nog combineren met een andere kleur aan accessoires of iets dergelijks, zoals goud bijvoorbeeld.

roze kinderwagen

Roze kinderwagen

Zelfs de kinderwagen wilde ik dit keer graag in roze, haha. Ik vind het ook echt een mooie kleur roze en ze ligt er als een echte prinses in.

roze behang

Verder hou ik ook echt van droomvangers. Ik heb 1 grote en 1 kleine in het kamertje hangen.

roze

Het is jammer dat ons prinsesje er nog niet in kan slapen vanwege haar reflux, waar ze ’s nachts vaak last van heeft. Daardoor ligt ze nog steeds naast mama in de co sleeper (dat past nog net). Maar natuurlijk na het badderen, luier verschonen of aankleden maken we gebruik van de commode en dan zie je dat ze soms ogen tekort komt en alles mooi vindt in haar kamertje. Alles wil ze aanraken of pakken met haar handjes dus bij deze….. Roze is ook Nova’s favoriet!

 

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.