woezel pip

Het kamertje van Guusje

Vandaag mogen we binnenkijken in het ontzettende leuke kamertje van bijna-peuter Guusje. In het kamertje zie je Woezel en Pip en eenhoorns terug. Mama Naomi vertelt er wat meer over.

Het kamertje van Guusje

Vorig jaar oktober is Guusje van haar kleine slaapkamer verhuisd naar onze oude slaapkamer dit was omdat we toen onze tweede dochter verwachten die helaas is overleden ondanks dat hebben we een mooie meiden kamer gemaakt voor Guusje.

guusje

Ze slaapt boven voor in het huis wat eigenlijk dus onze oude slaapkamer was en twee keer zo groot als haar oude kamer. Ik heb in Guusje haar meidenkamer de zelfde kleuren gebruikt als in de babykamer van haar.

Het bedje

Ze is nu 22 maanden en het is wel echt haar kamer geworden, omdat ze uit haar ledikant ging klimmen slaapt ze sinds december in een extra laag bed. Dit hebben we gekregen van de zus van mijn man, hierdoor kan ze makkelijk zelf uit bed komen.

zelf bed maken

Naast haar bed bij het hoofdeinde staat een oude stoel van haar overleden oma mijn moeder. Deze heb ik geschilderd in de kleur van haar kamer.

Woezel en Pip

De kamer is met pastelkleuren en je komt er veel Woezel en Pip tegen waar ze fan van is al kom je ook veel unicorns tegen. Ook hebben we een oude laden kast die we nog hadden opgeknapt en in haar kamer gezet. De rest van de kleding zit in een kast in de muur

woezel pip

Boven de laden kast hangen oude houten kratjes die ik heb opgeknapt en daar staan de knuffels van Woezel en Pip in.

Op de deur komt de unicorn weer terug. Dat is gewoon een poster die ik tegen kwam en erg bij de kamer vond passen.

Aan de andere kant van haar kamer hangt er een poster de ook op de babykamer hing. Ik vond hem wel mooi zo tussen de ramen hangen daar onder staat een kindersetje waar ze kan zitten. Deze heb ik ook tweedehands gekregen en zelf opgeknapt met daarnaast een mand waar speelgoed in zit.

Wil je meer lezen over Naomi en haar gezin? Neem dan eens een kijkje op haar blog; Mamavanguusjeensaar.com.

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.