zomervakantie

Zomervakantie op Voormamasdoormamas.nl

In een deel van Nederland is de zomervakantie begonnen. Hier moeten de kinderen nog eventjes naar school, maar op Voormamasdoormamas.nl is de zomervakantie al een beetje begonnen. Misschien heb je wel gemerkt dat er de laatste tijd wat minder artikelen online zijn gekomen. Dat komt voor het grootste deel doordat we een beetje vooruit aan het werken zijn, zodat ons bloggersteam straks ook lekker kan genieten van haar welverdiende vakantie!

Minder artikelen per week online

De komende weken zullen er waarschijnlijk drie artikelen per week online komen; op maandag, woensdag en vrijdag. Een deel van ons bloggersteam gaat lekker op vakantie en zelf ben ik ook drie weekjes weg. Er staan inmiddels een aantal artikelen klaar om ingepland te worden, dus je hoeft ons niet helemaal te missen. En als je meer wil lezen, staan er natuurlijk nog voldoende artikelen in het archief!

Uitjes, kamertjes en bevallingsverhalen

Wat ben ik jullie dankbaar voor jullie bijdrage aan onze blogs. Een aantal lezers hebben artikelen over leuke uitjes, hun baby- of kinderkamer of bevallingsverhalen ingestuurd. Mocht je je afvragen waarom je artikel nog niet online is gekomen; dat komt dus doordat we vooruit aan het werken zijn. Ze staan allemaal klaar, en ze zullen ook absoluut allemaal online komen. Mocht je nog mee willen doen aan één van deze rubrieken; graag! Het duurt dan misschien wat langer totdat het online komt, maar ook na de zomer gaan deze rubrieken gewoon door.

Na de zomer

Na de zomer gaan we proberen om weer meer artikelen online te zetten. Het streven is iedere dag (minimaal) één, maar of dat haalbaar is moeten we nog even uitvinden. Het zullen er in ieder geval weer meer worden dan de drie artikelen die er nu wekelijks online komen!

Even een applausje voor onze gastbloggers!

De laatste tijd heb ik weer ontzettend leuke artikelen binnengekregen van gastbloggers. Dit zorgt voor veel variatie op Voormamasdoormamas.nl en natuurlijk voor mooie artikelen. Stuk voor stuk zijn het toppers, onze gastbloggers. En wat ben ik blij met ze. Even een online applausje voor ze dus!

Fijne vakantie allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.