vakantierooster

Vakantierooster

De schoolvakanties zijn in sommige delen van het land al begonnen, en de rest van Nederland is ook bijna aan de beurt. Daarom zullen er de komende tijd waarschijnlijk wat minder artikelen online komen op Voormamasdoormamas.nl. Wij, het bloggersteam, gaan ook op vakantie, we willen ook van het mooie weer genieten, en we gaan leuke dingen doen met onze kinderen.

Minder artikelen online

En dat betekent natuurlijk dat we minder achter onze laptops zullen zitten. Er zal geen radiostilte komen hoor, er komen wel gewoon een paar artikelen per week online. Maar gewoon wat minder dan anders.

Artikelen van lezers

Daarnaast is er natuurlijk nog ruimte voor artikelen van jullie; onze lezers. We zijn nog op zoek naar bevallingsverhalen, kamertjes die we mogen zien, en we zijn ook heel benieuwd naar jullie andere persoonlijke verhalen. Heb je deze zomer even tijd over? Twijfel dan niet, en stuur een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl. We staan ook nog steeds open voor nieuwe gastbloggers, dus als het je leuk lijkt om te gastbloggen zie ik je mailtje graag tegemoet!

Na de zomer

Als de vakantie voorbij zijn, gaat Voormamasdoormamas.nl gewoon weer door zoals jullie van ons gewend zijn. Tot die tijd zullen jullie het even moeten doen met wat minder nieuwe artikelen, maar er staan vast nog wel wat artikelen in het archief die je nog niet gelezen hebt!

Fijne zomer allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.