social media

Durf jij je ongefilterde en alledaagse kant te laten zien op social media?

Mijn huis is een bende, ik had eigenlijk nog moeten stofzuigen, vanochtend kwam ik er niet aan toe om te douchen, en ik had gewoon even geen zin in make-up. Dat heeft iedereen waarschijnlijk wel eens. Toch lijkt het op social media alsof bij andere moeders hun huis er iedere dag perfect uitziet en ze daarnaast ook nog tijd hebben om er zelf tip top uit te zien.

Gisteravond deed een vermoeid ogende Doutzen Kroes op Instagram een oproep aan al haar volgers om ook eens hun ongefilterde en alledaagse kant te laten zien op social media. ‘Het leven is niet altijd zo picture perfect zoals we op social laten zien 🙂 Post jij ook eens de ongefilterde, alledaagse kant van jezelf?!’, schrijft Doutzen bij de foto waarop zij op de trap zit in haar huis: eindelijk de kinderen in bed gekregen en het vooruitzicht ‘nog even’ een woonkamer vol kinderspeelgoed op te ruimen.

BN’ers pleiten voor meer écht op social media

Met de oproep van Doutzen hoopt zij bij te dragen aan een evenwichtiger beeld van hoe we onze levens schetsen op social media. Doutzen sluit zich met haar oproep aan bij andere Bekende Nederlanders die van mening zijn dat we op social media een vertekend beeld geven van ons leven. Zanger Dotan riep in mei op je kwetsbaarheid ook op social te durven tonen. En een verhitte discussie ontstond recent toen de Haagse zangeres Anouk een foto postte van zichzelf, ook zichtbaar vermoeid. Zowel Dotan als Anouk kregen enorm veel bijval vanuit Bekend Nederland, die allen pleitten voor het laten zien van je echte leven op social media en dit zelf ook als voorbeeld stellen.
Ik doe mee! Jij ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.