gordijnen op maat

Kant en klare gordijnen versus op gordijnen op maat

Drie jaar geleden, toen we verhuisden naar het huis waar we nu woonden, kwamen we er op het laatste moment achter dat we nog geen gordijnen hadden voor de kamer van mijn dochter. Hartstikke dom, maar we waren het door alle drukte van het verhuizen gewoon helemaal vergeten. We zouden een paar dagen later verhuisden, dus we moesten heel snel iets hebben. We besloten naar de winkel te gaan en daar kochten we kant en klare gordijnen, want als we gordijnen zouden bestellen, zouden ze veel te laat binnen zijn. En we konden onze dreumes natuurlijk niet laten slapen zonder gordijnen.

Kant en klare gordijnen

Volgens de verpakking zouden ze moeten passen, de kant en klare gordijnen. We gingen voor knalroze, want daar was onze dreumes dol op. We hingen ze op, en… Het stond een stuk minder mooi dan we hadden gehoopt!

Als de gordijnen dicht waren, hing het net te strak. Ze konden maar net dicht en het stond niet echt mooi. Ook waren ze net te kort, ze hingen iets te ver boven de grond.

Gordijnen op maat

Toen we op zoek gingen naar gordijnen voor de babykamer, besloten we te kiezen voor gordijnen op maat. Het enige wat we hoefden te doen, was opmeten, een systeem kiezen en beslissen welke plooi we wilden. Appeltje eitje! Even later kwamen de gordijnen binnen en nu, bijna drie jaar later, ben ik er nog steeds heel bij mee!

De gordijnen zien er veel mooier uit en het past allemaal perfect. En mooie gordijnen maken het kamertje een stuk mooier! Daarom besloten we vorig jaar, toen ik zwanger was van ons derde kindje, weer te kiezen voor op maat gemaakte gordijnen. Het is natuurlijk wel wat duurder dan kant en klare gordijnen, maar ik vind het echt een stuk mooier. En weer ben ik er heel erg blij mee!

Gordijnen van Voordeelgordijnen.nl

Voordeelgordijnen.nl is een website waar je gordijnen op maat kunt bestellen. Maar niet alleen dat, je kunt er ook losse stof, inbetweens, vouwgordijnen en meer bestellen. Ze hebben er ook erg mooie gordijnen voor de baby- of kinderkamer. En alles wat je bestelt, heb je binnen 10 werkdagen al in huis!

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.