schilderij leeuw

Het kamertje van Pepijn

Vandaag mogen we binnenkijken in het kamertje van Pepijn. Zijn moeder Maartje koos voor een junglethema en wat is dit een leuk kamertje zeg!

Een eigen kamer voor meneertje

Het eerste halfjaar van zijn leven heeft hij bij ons op de slaapkamer geslapen, dit omdat we maar een slaapkamer hadden en hem geen eigen kamer konden geven. Maar dit veranderde in januari 2019, we hebben een andere woning met wel liefst 3 slaapkamers! Eindelijk konden we een eigen kamer maken voor hem.

pepijn

Het bedje en de commode hadden we al voor hem dus dat was makkelijk! Dit komt overigens van de Prenatal vandaan. Maar wat doen we met de muren? We wilde iets met jungle doen hij is namelijk een leeuwtje als sterrenbeeld! Dus hierin gingen we verder op in.

De leeuwenkruk is door iemand zelf gemaakt en ik heb het zelf gekocht op een vlooienmarkt, hij vindt het nu ook heel geweldig en grijpt vaak z’n staart vast als hij op de grond ligt en er naar toe gekropen.

Het bananenblad en de aap zijn we tegen gekomen bij de Ikea. Dit kon ik voor hem ook niet laten liggen…

vloerkleed schaap

Op naar de bouwmarkt (Hornbach), daar waren we al snel uit dat we dit behang wilde en een groene kleur als verf op de muren… Vloerkleed als schaap komt ook overigens van de Hornbach vandaan!

kapstok action

Toen was het echt verder inrichten, dat ging best makkelijk. Ik vond op Instagram (@my_punnik) de gepunnikte namen, dit leek me ook erg mooi voor in z’n kamer en dan in de kleur geel! Waar de naam aanhangt, de dierenkapstok, komt misschien raad je het al….. van de Action.

letter kussen

Het letterkussen wat in z’n bedje staat kun je ook naar eigen ontwerp samen stellen, hoe kan het ook anders ik wilde het in jungle thema en jongens. Dit is de combinatie geworden en ben er nog steeds erg blij mee! Wil je ook een kussen, hij komt van Rock a Lilly —> Instagram.

Boven de commode

schilderij leeuw

Aangezien onze kleine man een leeuwtje is wilde ik hier graag ook iets mee doen en nam met Ingrid contact op via Instagram (@ingridkroon). En schilderde een prachtige leeuw voor hem… Daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. De vlinder komt ook van haar. De andere is een felicitatiekaart van mijn tante, deze heeft ze zelf gemaakt en vond dat hij ook een mooi plekje moest krijgen.

De envelop die er staat, is voor de felicitatiekaartjes die ik gekregen heb, van de geboorte van Pepijn. Nog steeds een heel gaaf idee en concept…. Haar heb ik ook op Instagram gevonden (@diewillik).

Veel liefs Maartje (Instagram: Maartje_delaat)

Wil je ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.