julianatoren peutertv

Kijktip: het nieuwe YouTube-kanaal ‘Julianatoren PeuterTV

Kennen jullie Kinderpretpark Julianatoren? Dit is een ontzettend leuk pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Mijn kinderen zijn er gek op en ze komen er heel graag. De Julianatoren heeft iets nieuws, namelijk een eigen YouTube-kanaal, speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar. Iedere maandag en donderdag wordt er een nieuwe video online gezet en vandaag kun je de eerste al kijken!

Kinderpretpark Julianatoren lanceert nieuw YouTube-kanaal ‘Julianatoren PeuterTV’!

Kinderpretpark Julianatoren lanceert een nieuw YouTube-kanaal ‘Julianatoren PeuterTV’.  Julianatoren PeuterTV is speciaal voor kinderen tot en met 4 jaar waarin peuters en kleuters de hoofdrol hebben. De video’s zijn voor, door en met kinderen gemaakt. Hier mag alles! Ze kletsen, knutselen, spelen, eten, lachen, zingen en nog veel meer. De terugkerende thema’s zijn Peuterspel, Peuterhapjes, Grappenmakers, Lievelingetjes, De Kletsbank, De Knutselhoek, Wat zit er in de doos en Na-apers. Vanaf maandag 25 maart wordt er elke maandag en elke donderdag om 10:00 uur een nieuwe video geplaatst.

Maandag 25 maart thema Peuterhapjes

De eerste video, welke op het kanaal geplaatst wordt, heeft als thema Peuterhapjes. In deze video gaan de kids een boterham smeren, helemaal zonder hulp van een volwassene! Het wordt een grote en vooral lekkere kliederboel, waarbij de kids helemaal hun gang gaan.

Kinderen zullen hier met plezier en met volle aandacht naar kijken, doordat zij zichzelf herkennen. Het zorgt zeker voor een brede glimlach op hun gezicht. Maar pas op! Het kan zijn dat ze het zelf ook thuis willen proberen. Haal de poetsdoekjes maar vast in huis!

Zorg dat je kleintje niets mist, en abonneer je op dit nieuwe kanaal! Ga naar www.youtube.com/julianatorenpeutertv.

Ga jij kijken? En zijn jullie al eens in de Julianatoren geweest?

Een reactie

  1. Mijn dochter heeft ook een (volgens mij net nieuw) kanaal ontdekt, die is gek van spinnetjes en kijk daarom graag naar Itsy Bits TV op YouTube. Beetje Tik-Tak-achtige filmpjes haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.