nijntje

Nieuwe zomerverhalen van Nijntje

Als kind was ik gek op Nijntje, en ik vind het hartstikke leuk dan Nomi nu ook groot Nijntje fan is. Ze kijkt er regelmatig op tv naar, en we hebben ook een aantal Nijntje boekjes. Omdat de zomer is begonnen zijn er drie nieuwe Nijntje boekjes met zomerse verhalen, waarin de zomervakantie centraal staat.

avonturen nijntje

In alle delen ontdekt Nijntje samen met haar vriendjes de wereld om zich heen. Samen beleven ze kleine en grote avonturen. Vandaar de naam van deze serie; ‘Nijntjes avonturen groot en klein’. De nieuwe titels in deze serie zijn; ‘Nijntje gaat kamperen’, ‘Nijntje en het zomerfeest’ en ‘Nijntje maakt een zandkasteel’.

nijntje gaat kamperen

Nijntje gaat kamperen

Nijntje en haar vriendjes gaan kamperen. Ze slapen in de tent in de tuin van Betje. Maar dat is nog best spannend, met al die enge schaduwen.. Gelukkig blijkt het Snuffie te zijn, die ook graag in de tent wil slapen.

nijntje en het zomerfeest

Nijntje en het zomerfeest

Op het zomerfeest helpt Nijntje bij het cafeetje van Betje. Als een echte serveerster neemt ze bestellingen op. Maar wat moet ze veel onthouden, wat had Boris ook alweer besteld?

nijntje maakt een zandkasteel

Nijntje maakt een zandkasteel

Nijntje is verdrietig, haar zandkasteel blijft instorten. Dan gaat ze maar schelpen verzamelen. Nina lukt het wel om een mooi zandkasteel te bouwen. Samen versieren ze Nina’s zandkasteel met Nijntjes schelpen.

Ik vind de boekjes heel erg leuk en het zijn echte aanraders! Hele leuke verhalen, die goed te begrijpen zijn voor peuters, en zoals altijd zijn de afbeeldingen ook weer heel mooi. Ze zijn ideaal voor in de zomervakantie, of om mee te nemen op vakantie. Ze zijn mooi klein en dun, dus ze passen vast nog wel in je bagage!

De boekjes kosten € 4,95 en ze zijn onder andere te koop via Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.