raamdecoratie

De leukste Velux raamdecoratie voor de kinderkamer

Toen we aan het verhuizen waren en bezig waren met de baby- en kinderkamer, vond ik het ontzettend moeilijk om te bedenken wat ik wilde qua raamdecoratie. Ik heb eindeloos gezocht en getwijfeld, en wat was het moeilijk om een keuze te maken.. Uiteindelijk gingen we voor deze gordijnen. Mocht je ramen van VELUX hebben, dan heb ik een hele leuke tip voor je; de VELUX raamdecoratie voor kinderkamers is namelijk ontzettend gaaf!

VELUX heeft een hele leuke Disney collectie met raamdecoratie van onder andere Winnie the Pooh, Mickey & Minnie Mouse, Bambi, prinsessen, et cetera. Heel erg geschikt voor je kinderen, en zelf vind ik het stiekem ook nog steeds heel leuk! Want kijk nou hoe lief de raamdecoratie op de foto hierboven is!

Deze raamdecoratie van Minnie Mouse bijvoorbeeld.. Kijk hoe schattig deze is! Ik weet zeker dat mijn peuter er dolenthousiast van zou worden. En naast het feit dat het heel leuk is, is het natuurlijk ook hartstikke praktisch. Het verduistert de kamer bijna volledig en het houdt de warmte en de kou buiten.

Dit is ook één van mijn favorieten, Winnie en Knorretje die onder de maan en de sterren liggen. Super schattig, en hartstikke leuk voor op de kinderkamer.

Heb je iets oudere kinderen, en/of wil je gaan voor iets stoerders? Kijk dan eens naar de Star Wars collectie! Ook in deze collectie vind je hele gave raamdecoratie, leuk voor op bijvoorbeeld een tienerkamer.

Genoeg keuze dus, en het zou me verbazen als jullie hier niet zouden kunnen slagen.

Kende jij deze raamdecoratie al? En wat voor raamdecoratie heb jij op de kinderkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.