palmboom

Zomer in de baby- en kinderkamer met Hieppp

Er is een dunne lijn tussen decoratie voor een feestje en voor een kinderkamer. Daarom heeft webshop Hieppp het assortiment uitgebreid met kinderkamer- en woondecoratie van exclusieve merken. Ik vind de collectie ontzettend leuk en daarom wil ik het graag met jullie delen! De eerste collecties Miami, clOudy en Dreams sluiten helemaal aan op de feestjes en kinderkamer trends van nu en ze zijn heerlijk zomers!

Feestartikelen op de kinderkamer

Feestartikelen worden tegenwoordig niet meer alleen voor een verjaardag gebruikt. Steeds vaker zie je slingers en andere decoraties terugkomen op de kinderkamer. En andersom ook: kinderkamerdecoratie wordt regelmatig gebruikt als backdrop, verlichting of tafelversiering op een feestje. Reden voor webshop Hieppp om de collectie uit te breiden met feestelijke kinderkamer- en woondecoraties.

zomer

Miami

De tropische collectie Miami van het Belgische label Atelier Pierre laat je helemaal in een zomerse vibe komen. Met een cactus, palmboom, flamingo, ananas, krokodil en slang in neonkleuren waan je op een exotisch eiland. Ze zijn gemaakt uit eenzijdig beschilderd recyclage-MDF. De vrolijke kleuren trekken de aandacht, terwijl het blanke hout voor wat schaduw zorgt. Deze houten accessoires zijn leuk voor in de kinderkamer, maar passen ook perfect bij de feestthema’s Tropical Party, Go Wild en Regenboog uit de webshop. Zo kleed je een Tropical Party extra leuk aan met een houten 3D palmboom, cactus of ananas, die je na het feestje vervolgens als decoratie op de kinderkamer kunt gebruiken. En op een Flamingo Fun feestje mag een grote houten flamingo natuurlijk niet ontbreken!

flaminco

Dreams en clOudy

De wolkjes LED lampjes van bb collections passen perfect bij de Lief Wolkje feestlijn. Helemaal leuk als thema voor een geboortefeestje of een hip verjaardagsfeestje voor je kleintje. De lichtgevende wolkjes zijn niet alleen geschikt als eyecatcher tijdens het feestje, maar ook als blikvanger op de kinderkamer. Extra leuk is dat de vrolijke wolkjes in zachte tinten naar eigen smaak opgeleukt kunnen worden met de verkrijgbare stickers en iconen. Kleine dromers kunnen met de lieve wolken van clOudy op hun kamer een heerlijk zoete muur creëren. Je kunt zowel de wandlamp als houten muurdecoratie personaliseren met muurstickers. Met de stickers kun je de wolkjes een gezichtje geven, zoals een knipogend, vrolijk of slapend gezicht.

wolkje

Bekijk de hele collectie op www.hieppp.nl.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.