zitzak

Zitzak kopen? Deze zitzakken zijn perfect voor de kinderkamer!

Zitzakken, ze zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Ze zitten heerlijk en je kunt er hartstikke goed ontspannen. Persoonlijk vind ik ze iets te groot om in de woonkamer neer te zetten, maar op je slaapkamer kunnen ze perfect staan. Ook zijn ze heel erg leuk voor op de kinderkamer. Er zijn tegenwoordig verschillende zitzakken speciaal voor kinderen te koop. Ben je van plan om een zitzak te kopen, of twijfel je erover? Lees dan even verder, ik laat je namelijk een paar erg leuke zitzakken voor kinderen zien in dit artikel!

Leuke zitzakken voor op de kinderkamer

Voetbal zitzak

zitzak voetbal

Zal ik beginnen met mijn favoriet? Dat is absoluut deze zitzak, die eruit ziet als een voetbal. Hoe stoer is dat? Perfect voor de kleine voetbalfans. En al helemaal nu, in de WK tijd! Hartstikke leuk voor op een kinderkamer, maar ook erg leuk om in de woonkamer de voetbalwedstrijden op de kijken. De diameter van deze zitzak is 55 cm en de hoogte is 35 cm. Deze zitzak koop je voor € 59,95.

Stoel zitzak

zitzak kopen

Er bestaan ook zitzakken die eruit zien als een gewone stoel. Hij zit heerlijk zacht en hij is gevuld met polystyreenkorrels. De afmetingen zijn 50 x 47 x 50 en de zithoogte is 35 cm. Deze stoel kost € 49,95 en hij is ook te koop in de kleuren roze en groen.

Zitzak peer

zitzak kind

Ook op de zitzak peer kun je lekker zitten en ontspannen. Hij is zowel geschikt voor jongere kinderen als tieners. Deze zitzak is te koop in het rood, roze, blauw en groen. Hij is 45 cm breed en 100 cm hoog en deze zitzak koop je voor € 59,95.

De ‘gewone’ zitzak

zitzak

En dan zijn er natuurlijk ook nog ‘gewone’ zitzakken te koop, in de vorm zoals de meeste mensen ze waarschijnlijk wel kennen. Je kunt er op verschillende manieren op zitten of liggen. Deze zitzak is verkrijgbaar in een kleine variant van 140 bij 100 cm en een grote versie, van 134 bij 164 cm. Ze zijn te koop in de kleuren roze, rood, groen, blauw en donkergrijs.

Wil je ook een zitzak kopen, of gewoon nog eventjes rondkijken? Breng dan eens een bezoekje aan de website Collishop!

vmdm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.