zitzak

Terapy zitzakken; door ons getest!

Hoe heerlijk is het om aan het einde van de dag lekker neer te ploffen in een zitzak? Sinds kort hebben wij er eentje in huis en geniet ik er elke dag van. Het is een zitzak van het merk Terapy. Dit merk maakt verschillende ergonomische zitzakken en wij mochten er eentje uitproberen.

Zitzakken van Terapy

Gezondheid en comfort staan bij Terapy voorop. Wij geloven dat iedereen een moment van recharge verdient. Daarom maken wij ergonomische en comfortabele producten, waarin je kan ontspannen en opladen. De hoes van de zitzakken van Terapy onderscheidt zich door de zachte stof, die gemaakt is van rekbaar katoen. Hierdoor vormt de zitzak zich naar je lichaam, neemt hij je lichaamswarmte op en wordt je rug ondersteund. Ook de vulling van de zitzak is anders dan de meeste andere zitzakken. Onze zitzakken zijn gevuld met speciaal ontwikkelde EPS-korrels van hoge kwaliteit. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor ze hun volume langer behouden en de zitzak heerlijk blijft zitten.

zitzak druppel

Heerlijk zitten, zonder rug- of bekkenpijn

Wij ontvingen de zitzak Elly om uit te proberen. In een handomdraai kun je deze zitzak in een druppelvorm plaatsen. Dit verlicht de druk op je wervelkolom en dat is erg fijn. Nu ik zwanger ben, lukt het me niet altijd om lekker te zitten of te liggen. Ik heb regelmatig last van mijn bekken en de zitzak verlicht de druk hierop heel erg. Daardoor kan ik er altijd heerlijk in zitten!

De zitzak getest door de kinderen

zitzak kinderen

Ook mijn twee peuters zijn dol op de zitzak. De liggen erop, ze spelen ermee, en ze maken hem regelmatig vies. Gelukkig kan de hoes eraf en kan hij gewassen worden. Want dat is wel nodig met deze twee smeerkeesjes in huis!

gym

Sinds kort wordt hij hier in huis gebruikt om mee te gymmen. Mijn oudste zet wat stoelen en andere dingen bij elkaar en vervolgens gaan ze er overheen klimmen. Hier wordt de zitzak bijna altijd bij gebruikt. Ook wordt er vanaf de bank op gesprongen en ik dacht, dat is een mooie test om te zien hoe de kwaliteit is. Na zo’n 1000 keer springen is de zitzak nog helemaal heel, dus hij kan zeker tegen een stootje!

Hebben jullie een zitzak in huis?

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.