margreet

Even voorstellen: gastblogger Margreet

Laatst plaatste ik een oproepje waarin ik vertelde dat ik op zoek ben naar nieuwe gastbloggers. Daar kreeg ik hele leuke reacties op, waaronder van Margreet. Vandaag stelt ze zich aan jullie voor!

Margreet

Hoi! Mijn naam is Margreet, ik ben 30 jaar en 10 jaar samen met Jacob. Op eerste kerstdag 2014 kwam onze oudste dochter Cato ter wereld. Haar zusje Doris werd geboren op onze vijfjarige huwelijksdag in 2016. Deze dames hebben dus geen extra feestdagen gecreƫerd, maar maken voor ons van iedere dag een feestje! Daarnaast werk ik als zelfstandig professional organizer. Mijn liefde voor alles wat met wonen te maken heeft geef ik op deze manier door!

Diagnose coeliakie

Een paar dagen voor de geboorte van Doris werd Cato ziek. Na maanden van onzekerheid en vele bezoekjes aan artsen kwam in 2017 de diagnose coeliakie. Een auto-immuunziekte waar gelukkig goed mee te leven is. Coeliakie betekent dat Cato nooit meer gluten mag eten. Het was een hele ontdekkingstocht hoe wij dit thuis en op het kinderdagverblijf moesten aanpakken, maar ze is gezond en reageert er fantastisch op! Mijn kijk op gezondheid is wel veranderd, maar daar later een keer meer over.

Minimaliseren

Toen we in 2011 trouwden was ik nog student en gingen we in een klein huisje wonen, hier is mijn liefde voor klein wonen al begonnen. Een paar jaar later werd onze kinderwens serieus en zijn we verhuisd naar een groter huis van 75m2. Cato trok als baby alles uit de kast en toen ben ik begonnen met het wegdoen van overbodige spullen. Nu 3 jaar later heeft dat een wat serieuzere vorm aangenomen en heb ik er zelfs mijn werk van gemaakt! Als professional organizer begeleid ik mensen naar een meer ontspannen manier van wonen. Spullen wegdoen speelt daar een grote rol in. Thuis doen we dat wat rigoureuzer en is de 75m2 bijna te groot voor de hoeveelheid spullen die we hebben. Met dat wegdoen zijn man en kinderen niet altijd even blij, dus dat geeft de nodige discussies. Ik neem je graag mee in de zoektocht naar onze optimale woonsituatie!

Wil je ook gastblogger worden? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.