2018

Dit was 2017 op Voormamasdoormamas.nl

Gelukkig nieuw jaar allemaal! Nu ik weer uitgebrakt ben van oudejaarsavond, is het tijd om eens even terug te blikken op het afgelopen jaar. Op 5 januari 2017 kwam het eerste artikel online, dus we bestaan nu alweer bijna een jaar!

De best gelezen artikelen van 2017

Laten we maar eens beginnen met de best gelezen artikelen van 2017. Dit is de top 10:

  1. Tip: voedingsbh’s van Zeeman
  2. Dingen die je beter niet kunt doen als je op kraambezoek gaat
  3. Baby’s huilen niet zomaar
  4. Dit vinden thuisblijfmoeders niet zo leuk om te horen
  5. De strijd tegen de zwangerschapskilo’s
  6. Naar de gastouder – tips
  7. Zo mooi is een keizersnede
  8. Laurie’s zoon raakte geïnfecteerd door GBS
  9. Neem jeuk tijdens de zwangerschap niet zomaar voor lief
  10. De babynamen van 2016 – de complete lijst is bekend!

Het artikel dat op nummer 1 staat, werd in eerste instantie helemaal niet zo vaak gelezen. Maar later werd hij via Google steeds vaker gevonden, en uiteindelijk is dit het meest gelezen artikel van 2017 geworden. Grappig!

De statistieken

Toen we net bestonden ging het ontzettend goed met de bezoekersaantallen. Het steeg erg hard, en na een tijdje hadden we zo’n 5000 unieke bezoekers per maand. In de zomer zijn er weinig blogs online gekomen en toen daalden de bezoekersaantallen nogal. Daarna steeg het weer wat, en we zitten nu weer op zo’n 5000 unieke bezoekers. En daar ben ik hartstikke tevreden over.

Ook Facebook doet het erg goed. Onze Facebookpagina heeft nu ruim 1100 likes, en een groot deel van onze bezoekers komt via Facebook op onze blog terecht.

Doelen voor 2018

Hopelijk wordt 2018 ook een mooi jaar voor Voormamasdoormamas.nl. Ik wil proberen om het aantal artikelen per week ongeveer te houden zoals het de laatste tijd was. En ik hoop natuurlijk dat ik van mijn gastbloggers weer leuke artikelen toegestuurd krijg, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Daarnaast vind ik het erg leuk om artikelen van bezoekers te plaatsen. We hebben bijvoorbeeld de rubrieken Het kamertje van, De geboorte van en Lezers vertellen. Wil jij iets voor ons schrijven, of wil je gastblogger worden? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.