babynamen 2017

Voorspelling; Finn en Yara worden de populairste babynamen van 2017

Finn en Yara, ze stonden ook op mijn lijstjes. En ik was blijkbaar niet de enige, want ikbenZwanger.com voorspelt dat dit de populairste babynamen van 2017 worden.

Ieder jaar worden de meest populaire voornamen voor het komende jaar voorspelt. Dit jaar lijken dat Finn en Yara te worden. Deze namen vertoonden in 2016 een sterke stijging in de top 20.

Jongensnamen met 4 letters populair

Grappig; in 2017 staan er waarschijnlijk alleen jongensnamen met 4 letters in de top 5. Finn, Kyan, Luuk, Mees en Senn. De grootste stijging is voor Mees. Afgelopen jaar stond deze naam nog op plek 18, maar deze zal in 2017 waarschijnlijk op plaats 4 staan.

Juliëtte en Liv

Voor meisjes zijn Juliëtte en Liv opkomende namen. Juliëtte is het afgelopen jaar gestegen van plek 15 naar 5, en Liv komt binnen op plek 13. De top 5 bestaat in 2017 naar verwachting uit Yara, Juna, Femke, Mila en Juliëtte. Een nieuwe naam in de top 20 is Soof, deze is door bezoekers van ikbenZwanger.com uitgeroepen tot allermooiste meisjesnaam. Zou het komen door de films Soof en Soof2?

Populairste namen begin 2018 bekend

Het zijn natuurlijk maar voorspellingen, en pas over een jaar weten we of deze kloppen. Elk jaar in januari maakt de Sociale Verzekeringsbank de populairste babynamen van het afgelopen jaar bekend. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op welke voornamen het meest worden gezocht in de voornamenzoeker op ikbenZwanger.com en NaamWijzer.nl. Deze voornamenzoekers worden vooral gebruikt door zwangere vrouwen in hun zoektocht naar de perfecte naam voor hun baby.

Hoe heten jullie kinderen? En wat vinden jullie van de namen Yara en Finn?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.