Het kamertje van Jur

Sanne heeft net als ik een juli baby. Haar kindje heet Jur en hij heeft een erg mooi en origineel kamertje. Vandaag laat Sanne het kamertje zien en ze vertelt er wat over.

Door Sanne;

Jeetje, wat was dit een opgave zeg! De babykamer van Suus hadden we verkocht, wist namelijk al vrij snel dat ik bij een eventueel twee kindje een andere kamer wilde. Tja dan is het zover! 3,5 jaar later ben je aan het bedenken wat je wil. Ik wist wel dat ik geen complete set meer als babykamer wilde. Uren ideeën opgedaan uit blaadjes en Pinterest was me beste vriend! Oud in combi met wat nieuwe spullen, daar gingen we voor!

Marktplaats! Dat was mijn nieuwe avond hobby, op zoek naar spulletjes! De antiek mint kleurige meidenkast kwam ik tegen. Voor €90,00 mochten we de kast ophalen. YES! Mijn eerste item is binnen. Wel met een luchtje a la kippenscheur erin maar na grondig poetsen, poetsen en nog eens poetsen was het gelukt! Alle flessen van wasverzachter die leeg waren zette ik ook in de kast in de hoop dat we die vieze lucht eruit kregen voordat de kleertjes kwamen.

Maar even terug op zoektocht. Eigenlijk dezelfde week kon me vriend en schoonvader weer de auto in om het ledikantje op te halen. (Ze zagen me weer aankomen.) Maar ik was natuurlijk zo aan Marktplaats verslaafd dat ik al het nieuws gelijk zag! Dus ook de commodekast van sloophout. Deze kast hadden de vorige mensen naar wens laten maken! Wij blij want deze was wat breder dan een normale commode. Dus om de goede vrede in huize Bisseling/Thijssen te houden konden mijn vriend en schoonvader deze tegelijk met het ledikantje ophalen.

Woehoee de kamer kreeg meer vorm. Maar ik miste nog een kastje boven de commode. Ik bedacht me eerst leuk twee veilingkistjes! Deze gehaald en na frustratie hier en daar werd het toch niet wat ik voor ogen had!

Het laatste onderdeel en kreeg het niet gevonden.. En toen tadaaa verscheen er dit leuke oude kapstok/hanger/ding. Ik kon toch gaan inrichten.. ik was inmiddels verliefd geraakt op natuurlijk al het dure decoratie spullen. Maar ik vertikte het om teveel geld uit te geven. Dus ik via Google die leuke konijn poster geplukt en zelf maar uitgeprint, zo dus ook die andere twee (boven op de kapstok in de lijstjes). De schilderijtjes kwam ik tegen bij de Wibra, vind ze voor nu prima! Ik moest iets hebben wat uit 3 gedeeltes bestond omdat de gaten en schroeven nog hingen van Suus.

Eenmaal toen Jur geboren was wilde ik een leuke polaroid slinger maken van familie met Jur! Niet iedereen staat erop want ja, manlief moest wel elke keer aan herinnerd worden. Nou dan weet je het wel!

Het dromenplekje van Jur is eigenlijk nooit af! Er mist altijd wel iets, maar ach hij slaapt er nu en ben blij met me bij elkaar gezochte kamertje.

 

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.