zwart wit mint

Het kamertje van Novan

Vandaag mogen we binnenkijken in het kamertje van Novan. Zijn moeder Annemarie is gek op monochrome items en het kamertje is voor het grootste deel zwart, wit en mint. En ik ben best een beetje jaloers op dit kamertje!

Door Annemarie;

zwart wit mint babykamer

De babykamer van Novan was voorheen de babykamer van onze zoon Luca. De meubeltjes zijn blijven staan, maar we hebben voor Novan de kamer wel aangepast. De babykamer hebben we gekocht bij Babypark. We waren meteen verliefd op deze kamer met de stoere handgrepen.

Bij Luca (onze oudste van net 2) hadden we als thema donkerblauw met witte sterren. We hebben bij Novan gekozen voor zwart, wit en mint. Heel wat anders, maar toch erg stoer. Ik ben zelf helemaal gek op monochrome items.

Boven het ledikantje hangt een tipi van het merk Rock That Label. De letterblokken zijn van Hipenhout. Ik hou ervan om een kamer persoonlijk te maken. Het dekentje in het ledikantje is van CarlijnQ.

monochrome babykamer

Ook bij de commode zie je de zwart-witte items terugkomen. Het leuke vaantje is van het merk A Little Lovely Company en de grijze knop van HK Living.

stoeltje geboortekaartje

Dit stoeltje is gebaseerd op het geboortekaartje van Novan.

monochrome

Mijn inspiratie doe ik op op Pinterest en Instagram. Ik vind het heerlijk om te neuzen naar leuke nieuwe items. Dit hoeven niet altijd merken te zijn, want tegenwoordig heb je ook zoveel leuke spullen bij de Wibra, Zeeman of de Hema.

stoere babykamer

Wil jij ook je baby- of kinderkamer laten zien? Stuur dan een mailtje naar malou@voormamasdoormamas.nl!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.